آرژنیناثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
آسیتبررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
آفت کشتاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجههای تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
آمونیاکاثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجههای تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
آنتی بیوتیکمقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خون و برخی از فراسنجههای ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
ا
ابقای کلسیماثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
احتیاجات لیزینبرآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
اسانس مرو تلخمقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خون و برخی از فراسنجههای ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
استفاده مجدد از بسترتاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
اسید آلیتأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
اسید تانیکبرآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
اسیدهای چرب کوتاه زنجیربرآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
اکستروژنتاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیتهای خون و ریختشناسی مخاط روده جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
الکتروفورزمقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
انرژی قابل سوخت وسازحقیقیپیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراکهای آماده دوره آغازین جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
انرژی قابل متابولیسمترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
اوره گوگرددارتاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
ب
باروریاثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
برگ عناباثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
برهاثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
بره های پرواریبررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
بره های دورگجایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد برههای دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
بز شیردهاثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
بلدرچین ژاپنیبرآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
بنتونیتتاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجههای تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
بوزیداناثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
پ
پرتوهای یون سازمقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
پروتئین خاماثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
پروتوزوآی شکمبهمقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیهای مشابه [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 225-233]
پسماند رستورانجایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد برههای دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
پوسته تخم مرغتاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجههای تولیدی مرغهای مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
پوشش دار کردنبررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]
پیهتأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
ت
تاننتأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
تب برفکیبررسی میزان بیان ژنهای IFN-γ و TGFβ1 درخوکچههای هندی واکسینه شده با واکسن غیرفعال شده تب برفکی تیپ O [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 234-241]
تجزیه پذیریمقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
تجزیه پذیریتعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 210-216]
ترکیب شیمیاییترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
تغذیه وعده ایبررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
تکنیک تولید گازتأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی [دوره 5، شماره 2، 1392]
تنش اکسیداتیواثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
تنش گرماییاثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
تنوع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
توازن نیتروژنتأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
تولید شیرارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
تولید گازترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
تولید گازتاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجههای تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
تولید گوشتاثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
تولید و ترکیبات شیراثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
ج
جمعیت میکروبیتأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
جمعیت میکروبیاثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
جوجه درآوریتاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجههای تولیدی مرغهای مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
جوجه گوشتیتأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
جوجه گوشتیاستفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
جوجه گوشتیاثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
جوجه گوشتیاثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
جوجه گوشتیبررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
جوجه گوشتیاثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
جوجه گوشتیاثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
جوجه گوشتیاثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
جوجههای گوشتیتأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
جوجههای گوشتیتاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیتهای خون و ریختشناسی مخاط روده جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
جوجه های گوشتیتاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
جیرهبررسی وضعیت مدیریت پرورش گاو شیری در استان های خراسان [دوره 5، شماره 2، 1392]
چ
چندشکلیبررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
ح
حداکثر سرعت رشد روزانهتغییرات فنوتیپی صفت حداکثر سرعت رشد روزانه در بره های بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
خ
خراسانبررسی وضعیت مدیریت پرورش گاو شیری در استان های خراسان [دوره 5، شماره 2، 1392]
خروسهای گوشتی،پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراکهای آماده دوره آغازین جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
خصوصیات لاشهتأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
خصوصیات لاشهاثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
خوکچه هندیبررسی میزان بیان ژنهای IFN-γ و TGFβ1 درخوکچههای هندی واکسینه شده با واکسن غیرفعال شده تب برفکی تیپ O [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 234-241]
د
دان آماده دوره آغازینپیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراکهای آماده دوره آغازین جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
دانه جوجایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد برههای دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
دانه سویای برشته شدهاثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
دانه سویای پرچربتاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
دانه سویای پرچربتاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیتهای خون و ریختشناسی مخاط روده جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
دمای اکستروژنتاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
ذ
ذخیره چربیاثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
ر
روزهای بازارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
ریخت شناسی ژوژنومتاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
ریخت شناسی مخاط رودهتاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیتهای خون و ریختشناسی مخاط روده جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
ریشه باریجهاثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
ز
زرده تخم مرغبررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]
س
ساپونینبرآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
سرباثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
سلنیوماثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
سلولهای بنیادی رویانیتولید سلولهای بنیادی رویانی با استفاده از رویانهای شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
سن اولین زایشارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
سنتز پروتئین میکروبیتاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
سیستم ایمنیمقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خون و برخی از فراسنجههای ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
سیلاژ یونجهاثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ یونجه در جیره های گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
سیلوی ذرتاثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجههای تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
سیلی ماریناثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
ش
شبیه سازیتولید سلولهای بنیادی رویانی با استفاده از رویانهای شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
شور بیابانیتعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 210-216]
شوک سرمابررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]
ص
صفات تولیدمثلیبرآورد ضریب هم خونی و اثر آن بر برخی صفات تولید مثلی گله های گاو شیری استان اصفهان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 251-256]
صفرای گاویتأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
ض
ضایعات بوجاری گندماستفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
ضریب هم خونیبرآورد ضریب هم خونی و اثر آن بر برخی صفات تولید مثلی گله های گاو شیری استان اصفهان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 251-256]
ع
عمل آوری مواد بستریتاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
عملکردجایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد برههای دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
عملکردتأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
عملکرداثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
عملکردمقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خون و برخی از فراسنجههای ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
عملکرداستفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
عملکرداثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
عملکرداثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
عملکردتاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
عملکردبررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
عملکردتاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجههای تولیدی مرغهای مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
عملکردتاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
عملکرد تولیدتاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیتهای خون و ریختشناسی مخاط روده جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
عملکرد تولیدیبرآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
عملکرد رشداثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
ف
فراسنجه های تخمیریتأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی [دوره 5، شماره 2، 1392]
فراسنجههای خونیمقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خون و برخی از فراسنجههای ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
فراسنجه های خونیاثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
فوزالونتاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجههای تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
فولیکولاثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
ق
قابلیت هضمتاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
قابلیت هضمتأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
قابلیت هضم چربیتأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
قابلیت هضم ظاهری در شرایط برون تنیترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
قابلیت هضم ظاهری مواد مغذیاثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
قابلیت هضم مواد مغذیتاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
قوچ تالشیبررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]
ک
کاه گندماثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجههای تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
کشت ثابتبرآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
کنجاله سویابررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
کنجاله سویامقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
کیسه های نایلونیتعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 210-216]
گ
گاز تولیدیبرآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
گاو شیریارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
گاومیشتولید سلولهای بنیادی رویانی با استفاده از رویانهای شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
گاومیش خوزستانمقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیهای مشابه [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 225-233]
گاو هلشتایناثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ یونجه در جیره های گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
گاو هلشتاینبرآورد ضریب هم خونی و اثر آن بر برخی صفات تولید مثلی گله های گاو شیری استان اصفهان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 251-256]
گندمتأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
گوارش پذیریاثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
گوسفند بلوچیبررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
گوسفند بلوچیتغییرات فنوتیپی صفت حداکثر سرعت رشد روزانه در بره های بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
گوسفند نر بلوچیتأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
گون اسپرسیترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
گون مازندرانیترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
ل
لقاح آزمایشگاهیتولید سلولهای بنیادی رویانی با استفاده از رویانهای شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
م
مایع شکمبهمقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیهای مشابه [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 225-233]
متابولیت های خوناثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
متیونیناثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
متیونین محافظت شدهبررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
محدودیت غذاییبررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
مدل غیر خطی گمپرتزتغییرات فنوتیپی صفت حداکثر سرعت رشد روزانه در بره های بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
مدل های خط شکستهبرآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
مدیریت گاوهای شیریبررسی وضعیت مدیریت پرورش گاو شیری در استان های خراسان [دوره 5، شماره 2، 1392]
مرغ مادر گوشتیتاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجههای تولیدی مرغهای مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
مصرف خوراکتأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
معادلات انرژیپیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراکهای آماده دوره آغازین جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
معدنی شدن و استحکام استخواناثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
مکمل آنزیمیاستفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
مکمل رویتاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجههای تولیدی مرغهای مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
میکرونیزاسیونبررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
ن
نرخ آبستنیاثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
نشانگر میکروساتلایتبررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
نعناعتأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
نیتروژنتاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
نیتروژن آمونیاکیبرآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]