نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرژنین اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • آسیت بررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • آفت کش تاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجه‌های تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
  • آمونیاک اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • آنتی بیوتیک مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های خون و برخی از فراسنجه‌های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]

ا

  • ابقای کلسیم اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • احتیاجات لیزین برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • اسانس مرو تلخ مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های خون و برخی از فراسنجه‌های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • استفاده مجدد از بستر تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
  • اسید آلی تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • اسید تانیک برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • اسیدهای چرب کوتاه زنجیر برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • اکستروژن تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
  • الکتروفورز مقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • انرژی قابل سوخت وسازحقیقی پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • انرژی قابل متابولیسم ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • اوره گوگرددار تاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]

ب

  • باروری اثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
  • برگ عناب اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • بره اثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • بره های پرواری بررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • بره های دورگ جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • بز شیرده اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • بلدرچین ژاپنی برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • بنتونیت تاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجه‌های تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
  • بوزیدان اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]

پ

  • پرتوهای یون ساز مقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • پروتئین خام اثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
  • پروتوزوآی شکمبه مقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیه‌ای مشابه [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 225-233]
  • پسماند رستوران جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • پوسته تخم مرغ تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجه‌های تولیدی مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • پوشش دار کردن بررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • پیه تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]

ت

  • تانن تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
  • تب برفکی بررسی میزان بیان ژن‏های IFN-γ و TGFβ1 درخوکچه‏های هندی واکسینه شده با واکسن غیرفعال شده تب برفکی تیپ O [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 234-241]
  • تجزیه پذیری مقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • تجزیه پذیری تعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 210-216]
  • ترکیب شیمیایی ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • تغذیه وعده ای بررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • تکنیک تولید گاز تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • تنش اکسیداتیو اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • تنش گرمایی اثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • توازن نیتروژن تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
  • تولید شیر ارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • تولید گاز ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • تولید گاز تاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجه‌های تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
  • تولید گوشت اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • تولید و ترکیبات شیر اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]

ج

  • جمعیت میکروبی تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • جمعیت میکروبی اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • جوجه درآوری تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجه‌های تولیدی مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • جوجه گوشتی تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • جوجه گوشتی استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • جوجه گوشتی اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • جوجه گوشتی اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • جوجه گوشتی بررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • جوجه گوشتی اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • جوجه گوشتی اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • جوجه گوشتی اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • جوجه‌های گوشتی تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • جوجه‌های گوشتی تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
  • جوجه های گوشتی تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
  • جیره بررسی وضعیت مدیریت پرورش گاو شیری در استان های خراسان [دوره 5، شماره 2، 1392]

چ

  • چندشکلی بررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]

ح

خ

  • خراسان بررسی وضعیت مدیریت پرورش گاو شیری در استان های خراسان [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • خروس‌های گوشتی، پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • خصوصیات لاشه تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • خصوصیات لاشه اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • خوکچه هندی بررسی میزان بیان ژن‏های IFN-γ و TGFβ1 درخوکچه‏های هندی واکسینه شده با واکسن غیرفعال شده تب برفکی تیپ O [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 234-241]

د

  • دان آماده دوره آغازین پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • دانه جو جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • دانه سویای برشته شده اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • دانه سویای پرچرب تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • دانه سویای پرچرب تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
  • دمای اکستروژن تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]

ذ

  • ذخیره چربی اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]

ر

  • روزهای باز ارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • ریخت شناسی ژوژنوم تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • ریخت شناسی مخاط روده تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
  • ریشه باریجه اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]

ز

  • زرده تخم مرغ بررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]

س

  • ساپونین برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • سرب اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • سلنیوم اثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • سلول‌های بنیادی رویانی تولید سلول‌های بنیادی رویانی با استفاده از رویان‌های شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
  • سن اولین زایش ارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • سنتز پروتئین میکروبی تاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • سیستم ایمنی مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های خون و برخی از فراسنجه‌های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • سیلاژ یونجه اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ یونجه در جیره های گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • سیلوی ذرت اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • سیلی مارین اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]

ش

  • شبیه سازی تولید سلول‌های بنیادی رویانی با استفاده از رویان‌های شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
  • شور بیابانی تعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 210-216]
  • شوک سرما بررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]

ص

  • صفات تولیدمثلی برآورد ضریب هم خونی و اثر آن بر برخی صفات تولید مثلی گله های گاو شیری استان اصفهان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 251-256]
  • صفرای گاوی تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]

ض

  • ضایعات بوجاری گندم استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • ضریب هم خونی برآورد ضریب هم خونی و اثر آن بر برخی صفات تولید مثلی گله های گاو شیری استان اصفهان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 251-256]

ع

  • عمل آوری مواد بستری تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
  • عملکرد جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • عملکرد تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • عملکرد اثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • عملکرد مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های خون و برخی از فراسنجه‌های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • عملکرد استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • عملکرد اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • عملکرد اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • عملکرد تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • عملکرد بررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • عملکرد تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجه‌های تولیدی مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • عملکرد تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 175-181]
  • عملکرد تولید تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 182-189]
  • عملکرد تولیدی برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • عملکرد رشد اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]

ف

  • فراسنجه های تخمیری تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • فراسنجه‌های خونی مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های خون و برخی از فراسنجه‌های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • فراسنجه های خونی اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • فوزالون تاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجه‌های تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 201-209]
  • فولیکول اثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]

ق

  • قابلیت هضم تاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • قابلیت هضم تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
  • قابلیت هضم چربی تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • قابلیت هضم ظاهری در شرایط برون تنی ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • قابلیت هضم مواد مغذی تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • قوچ تالشی بررسی اثر زرده تخم مرغ و سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده قوچ تالشی درC °5 [دوره 5، شماره 1، 1392]

ک

  • کاه گندم اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک برعملکرد، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی تلیسه های هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • کشت ثابت برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • کنجاله سویا بررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • کنجاله سویا مقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • کیسه های نایلونی تعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 210-216]

گ

  • گاز تولیدی برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • گاو شیری ارزیابی ژنتیکی سن اولین زایش، روزهای باز و تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • گاومیش تولید سلول‌های بنیادی رویانی با استفاده از رویان‌های شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]
  • گاومیش خوزستان مقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیه‌ای مشابه [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 225-233]
  • گاو هلشتاین اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ یونجه در جیره های گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • گاو هلشتاین برآورد ضریب هم خونی و اثر آن بر برخی صفات تولید مثلی گله های گاو شیری استان اصفهان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 251-256]
  • گندم تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • گوارش پذیری اثر سطوح مختلف مکمل سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و گوارش پذیری مواد مغذی در بره های نر نژاد مهربان [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • گوسفند بلوچی بررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • گوسفند بلوچی تغییرات فنوتیپی صفت حداکثر سرعت رشد روزانه در بره های بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • گوسفند نر بلوچی تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
  • گون اسپرسی ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • گون مازندرانی ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی [دوره 5، شماره 2، 1392]

ل

  • لقاح آزمایشگاهی تولید سلول‌های بنیادی رویانی با استفاده از رویان‌های شبیه سازی شده در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 242-250]

م

  • مایع شکمبه مقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیه‌ای مشابه [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 225-233]
  • متابولیت های خون اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • متیونین اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • متیونین محافظت شده بررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • محدودیت غذایی بررسی عملکرد و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی در پاسخ به برنامه های محدودیت غذایی و تغذیه وعده ای [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • مدل غیر خطی گمپرتز تغییرات فنوتیپی صفت حداکثر سرعت رشد روزانه در بره های بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • مدل های خط شکسته برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • مدیریت گاوهای شیری بررسی وضعیت مدیریت پرورش گاو شیری در استان های خراسان [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • مرغ مادر گوشتی تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجه‌های تولیدی مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • مصرف خوراک تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 190-200]
  • معادلات انرژی پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • معدنی شدن و استحکام استخوان اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • مکمل آنزیمی استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • مکمل روی تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر برخی فراسنجه‌های تولیدی مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1392]
  • میکرونیزاسیون بررسی اثرات تغذیه ای کنجاله سویای میکرونیزه شده و مقایسه ی آن با مکمل سازی متیونین محافظت شده بر عملکرد بره های پرواری آمیخته زل [دوره 5، شماره 2، 1392]

ن

  • نرخ آبستنی اثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 217-224]
  • نشانگر میکروساتلایت بررسی تنوع ژنتیکی چهار جایگاه میکروساتلایت BMS1915، BMS1350، LGB و ILSTS45 در گوسفندان نژاد بلوچی [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • نعناع تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم [دوره 5، شماره 1، 1392]
  • نیتروژن تاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی [دوره 5، شماره 2، 1392]
  • نیتروژن آمونیاکی برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro [دوره 5، شماره 1، 1392]

ه

ی

  • یونجه خشک اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ یونجه در جیره های گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1392]