نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون انساب ارزیابی آزمون انساب درتعدادی از گاوهای هلشتاین با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره نشاندار شده با فلورسانس [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • آفلاتوکسین تاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • آنزیم بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • آنزیم اندوفید دبلیو تأثیر شدت‌های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]

ا

  • اثر جنس نر اثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • احتیاجات برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • احتیاجات برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • ارابینوزایلانها تعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • اسانس اسطوخودوس تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • اسب اصیل ترکمن بررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • اطلاعات چند شکلی بررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • افزودنی میکروبی تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنیهای میکروبی بر مؤلفه‌های شیمیایی سیلاژ یونجه [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • انرژی قابل‏متابولیسم تعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • اوایل شیردهی اثرات دفعات خوراک‌دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاو‏ها‏ی شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • اوره تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • اینهیبین بررسی چند شکلی نشانگر‌های ریزماهواره‌ ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن‌ اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]

ب

  • بتا ماناناز اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • بخار اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسم‌های جداسازی شده شکمبه [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • بخار آب تحت فشار مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • بروگلوکنات کلسیم اثر تزریق بروگلوکنات کلسیم پیش و بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی، بروز ناهنجاری‌های متابولیکی و وضعیت رحم در گاوهای تغذیه شده با نمک های آنیونیک [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • بز مرخز اثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • بلدرچین ژاپنی تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • بنتونیت سدیم اثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • بهره اقتصادی اثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]

پ

  • پارامتر ژنتیکی آنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • پارامترهای خون اثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • پارامترهای ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • پایداری هوازی بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • پرتوتابی گاما تأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجه‌های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • پروبیوتیک بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • پروتئین خام تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • پروتئین خام جیره بررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • پلی اتیلن گلیکول تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • پلی‏ساکاریدهای غیرنشاسته‏ای تعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • پیت خام نیشکر اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسم‌های جداسازی شده شکمبه [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • پیت نیشکر مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 4، 1391]

ت

  • تابع گمپرتز بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • تابعیت تصادفی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • تانن تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • تجزیه پذیری بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • تجزیه پذیری بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • ترئونین تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • ترئونین قابل هضم برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • ترکیب شیمیایی بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • ترکیب لاشه بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • تریتیکاله اثراستفاده ازجیره‌های حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوساله‌های نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • تزریق، پیش از زایش و پس از زایش اثر تزریق بروگلوکنات کلسیم پیش و بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی، بروز ناهنجاری‌های متابولیکی و وضعیت رحم در گاوهای تغذیه شده با نمک های آنیونیک [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • تستوسترون اثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • توابع ریاضی مطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • تولید شیر و تداوم شیردهی بررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های ناقص و کامل شیردهی در صفات تولید شیر و تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • تولید گاز تأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجه‌های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • تولید مثل اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • تولید مثل تاثیر دفعات زایش بر راندمان تولیدمثلی گاوهای شیری در دوره پس از زایش [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • تولیدمثل اثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]

ج

  • جمعیت میکروبی بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • جو بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • جو اثراستفاده ازجیره‌های حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوساله‌های نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • جوجه درآوری تاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • جوجه‌ گوشتی بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • جوجه گوشتی تأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • جوجه گوشتی بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • جوجه گوشتی اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • جوجه گوشتی تأثیر شدت‌های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • جوجه گوشتی تاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • جوجه های گوشتی تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • جوجه های گوشتی مقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • جوجه های گوشتی تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • جویدن اثرات دفعات خوراک‌دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاو‏ها‏ی شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • جیره کم پروتئین تاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]

چ

  • چند شکلی بررسی چند شکلی نشانگر‌های ریزماهواره‌ ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن‌ اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]

خ

  • خصوصیات استخوان مقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • خصوصیات تولید شیر بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • خصوصیات لاشه تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • خطوط پدری مطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]

د

  • دانه سویای پرچرب تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • دفعات خوراک‌دهی اثرات دفعات خوراک‌دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاو‏ها‏ی شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • دفعات زایش تاثیر دفعات زایش بر راندمان تولیدمثلی گاوهای شیری در دوره پس از زایش [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • دمای اکستروژن تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]

ذ

  • ذرت اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]

ر

  • رطوبت فضولات اثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • رفتار اثرات دفعات خوراک‌دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاو‏ها‏ی شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • رقیق سازی جیره تأثیر شدت‌های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • رگرسیون تصادفی آنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • روزآزمون آنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • روش تولید گاز بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • روش کیسه های نایلونی مقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • روغن ماهی بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • روند ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • ریزکپسول بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]

ز

  • زئولیت تاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • زمان برداشت و طول مدت سیلوکردن تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنیهای میکروبی بر مؤلفه‌های شیمیایی سیلاژ یونجه [دوره 4، شماره 2، 1391]

س

  • سلنیوم آلی تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • سویه برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • سویه برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • سیدر، فحلی اثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • سیستم ایمنی تأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • سیستم ایمنی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • سیستم پرورشی مقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • سیلاژ ذرت تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • سیلاژ ذرت مقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • سیلاژ ذرت بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • سیلاژ سورگوم مقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • سیلاژ سورگوم شیری تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • سیلاژ یونجه تاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنیهای میکروبی بر مؤلفه‌های شیمیایی سیلاژ یونجه [دوره 4، شماره 2، 1391]

ش

  • شاخص های آزمایشگاهی تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • شرایط آزمایشگاهی مقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • شیر روزآزمون برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 2، 1391]

ص

  • صفات تولیدمثلی ارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • صفات تولیدی ارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]

ع

  • عصاره آنغوزه اثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • عملکرد تأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • عملکرد بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • عملکرد تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • عملکرد تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • عملکرد اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • عملکرد تأثیر شدت‌های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • عملکرد اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • عملکرد تولیدی بررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • عملکرد، خصوصیات لاشه تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • عملکرد رشد تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]

ف

  • فرآوری شیمیایی تأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجه‌های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • فراسنجه های خونی تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • فیبر تأثیر دو سطح مختلف فیبر جیره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1391]

ق

  • قابلیّت هضم تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]

ک

  • کنجاله سویا اثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • کنجاله کانولا اثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • کنجاله گوار اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • کنسانتره شروع کننده تأثیر دو سطح مختلف فیبر جیره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • کیفیت تخم مرغ تاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • کیفیت گوشت تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • کیفیت لاشه بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]

گ

  • گاو شیری تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • گاو شیری تاثیر دفعات زایش بر راندمان تولیدمثلی گاوهای شیری در دوره پس از زایش [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • گاوهای هلشتاین اثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • گاوهای هلشتاین بررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • گاو هلشتاین اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • گاو هلشتاین ارزیابی آزمون انساب درتعدادی از گاوهای هلشتاین با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره نشاندار شده با فلورسانس [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • گاو هلشتاین بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • گله هلشتاین آنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • گندم تعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • گندم بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • گندم اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • گندم و جو تأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • گوساله پرواری اثراستفاده ازجیره‌های حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوساله‌های نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • گوساله های نر هلشتاین تأثیر دو سطح مختلف فیبر جیره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • گوسفند سنجابی بررسی چند شکلی نشانگر‌های ریزماهواره‌ ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن‌ اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]

ل

  • لاین گوشتی آرین مطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • لیزین قابل هضم برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]

م

  • متیونین محافظت شده اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • متیونین محافظت شده در شکمبه بررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • محدودیت غذایی بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • محصولات فرعی پسته تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • محصولات فرعی کشاورزی تأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجه‌های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • مدل تابعیت تصادفی بررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های ناقص و کامل شیردهی در صفات تولید شیر و تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • مدل خط شکسته برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • مدل مختلط بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • مدل های خطوط شکسته برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • مرغ مادر گوشتی تاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • مرغ‌های تخم‌گذار اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • مرغ هایلاین، کنجاله پنبه دانه اثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • مکمل‌های ویتامینی و معدنی اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • مکمل ویتامینی تأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • مکمل ویتامینی مقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • منحنی رشد مطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • مواد جاذب تاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • موش صحرایی اثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • موننسین اثراستفاده ازجیره‌های حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوساله‌های نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • میکروارگانیسم‌های شکمبه اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسم‌های جداسازی شده شکمبه [دوره 4، شماره 3، 1391]

ن

  • نشاسته مقاوم تعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • نشانگر ریزماهواره بررسی چند شکلی نشانگر‌های ریزماهواره‌ ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن‌ اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • نشانگر ریزماهواره ارزیابی آزمون انساب درتعدادی از گاوهای هلشتاین با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره نشاندار شده با فلورسانس [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • نشانگر ریزماهواره بررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]

و

  • وعده های دوشش برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • ویتامین E تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • ویسکوزیته اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]

ه

  • هتروزیگوسیتی بررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
  • هلشتاین ارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • هلشتاین اثرات دفعات خوراک‌دهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاو‏ها‏ی شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
  • همبستگی ارزش ارثی بررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های ناقص و کامل شیردهی در صفات تولید شیر و تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 1، 1391]
  • هیپوکلسیمی درمانگاهی و تحت درمانگاهی اثر تزریق بروگلوکنات کلسیم پیش و بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی، بروز ناهنجاری‌های متابولیکی و وضعیت رحم در گاوهای تغذیه شده با نمک های آنیونیک [دوره 4، شماره 3، 1391]
  • هیستوپاتولوژی بیضه اثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]