آزمون انسابارزیابی آزمون انساب درتعدادی از گاوهای هلشتاین با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره نشاندار شده با فلورسانس [دوره 4، شماره 2، 1391]
آفلاتوکسینتاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
آنزیمبررسی اثر استفاده از آنزیمهای تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
آنزیم اندوفید دبلیوتأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
ا
اثر جنس نراثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
احتیاجاتبرآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
احتیاجاتبرآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجههای گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
ارابینوزایلانهاتعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
اسانس اسطوخودوستأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
اسب اصیل ترکمنبررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
اطلاعات چند شکلیبررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
افزودنی میکروبیتاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنیهای میکروبی بر مؤلفههای شیمیایی سیلاژ یونجه [دوره 4، شماره 2، 1391]
انرژی قابلمتابولیسمتعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
اوایل شیردهیاثرات دفعات خوراکدهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
اورهتاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
اینهیبینبررسی چند شکلی نشانگرهای ریزماهواره ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]
ب
بتا مانانازاثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
بخاراثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه [دوره 4، شماره 3، 1391]
بخار آب تحت فشارمطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 4، 1391]
بروگلوکنات کلسیماثر تزریق بروگلوکنات کلسیم پیش و بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی، بروز ناهنجاریهای متابولیکی و وضعیت رحم در گاوهای تغذیه شده با نمک های آنیونیک [دوره 4، شماره 3، 1391]
بز مرخزاثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
بلدرچین ژاپنیتأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
بنتونیت سدیماثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
بهره اقتصادیاثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
پ
پارامتر ژنتیکیآنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
پارامترهای خوناثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
پارامترهای ژنتیکیارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
پایداری هوازیبررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
پرتوتابی گاماتأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجههای تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
پروبیوتیکبررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
پروتئین خامتأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
پروتئین خام جیرهبررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
پلی اتیلن گلیکولتاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
پلیساکاریدهای غیرنشاستهایتعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
پیت خام نیشکراثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه [دوره 4، شماره 3، 1391]
پیت نیشکرمطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 4، 1391]
ت
تابع گمپرتزبررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
تابعیت تصادفیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 2، 1391]
تاننتاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
تجزیه پذیریبررسی مقاومت ریزکپسولهای روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
تجزیه پذیریبررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
ترئونینتأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
ترئونین قابل هضمبرآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
ترکیب شیمیاییبررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
ترکیب لاشهبررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
تریتیکالهاثراستفاده ازجیرههای حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوسالههای نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
تزریق، پیش از زایش و پس از زایشاثر تزریق بروگلوکنات کلسیم پیش و بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی، بروز ناهنجاریهای متابولیکی و وضعیت رحم در گاوهای تغذیه شده با نمک های آنیونیک [دوره 4، شماره 3، 1391]
تستوستروناثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
تنوع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
توابع ریاضیمطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
تولید شیر و تداوم شیردهیبررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های ناقص و کامل شیردهی در صفات تولید شیر و تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 1، 1391]
تولید گازتأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجههای تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
تولید مثلاثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
تولید مثلتاثیر دفعات زایش بر راندمان تولیدمثلی گاوهای شیری در دوره پس از زایش [دوره 4، شماره 4، 1391]
تولیدمثلاثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
ج
جمعیت میکروبیبررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
جوبررسی اثر استفاده از آنزیمهای تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
جواثراستفاده ازجیرههای حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوسالههای نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
جوجه درآوریتاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
جوجه گوشتیبررسی اثر استفاده از آنزیمهای تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
جوجه گوشتیتأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
جوجه گوشتیبررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
جوجه گوشتیاثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
جوجه گوشتیتأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
جوجه گوشتیتاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
جوجه های گوشتیمقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
جوجه های گوشتیتعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
جویدناثرات دفعات خوراکدهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
جیره کم پروتئینتاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
چ
چند شکلیبررسی چند شکلی نشانگرهای ریزماهواره ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]
خ
خصوصیات استخوانمقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
خصوصیات تولید شیربررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
خصوصیات لاشهتأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
خطوط پدریمطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
د
دانه سویای پرچربتعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
دفعات خوراکدهیاثرات دفعات خوراکدهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
دفعات زایشتاثیر دفعات زایش بر راندمان تولیدمثلی گاوهای شیری در دوره پس از زایش [دوره 4، شماره 4، 1391]
دمای اکستروژنتعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
ذ
ذرتاثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایهی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
ر
رطوبت فضولاتاثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
رفتاراثرات دفعات خوراکدهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
رقیق سازی جیرهتأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
رگرسیون تصادفیآنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
روزآزمونآنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
روش تولید گازبررسی مقاومت ریزکپسولهای روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
روش کیسه های نایلونیمقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
روغن ماهیبررسی مقاومت ریزکپسولهای روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
روند ژنتیکیارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
ریزکپسولبررسی مقاومت ریزکپسولهای روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
ز
زئولیتتاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
زمان برداشت و طول مدت سیلوکردنتاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنیهای میکروبی بر مؤلفههای شیمیایی سیلاژ یونجه [دوره 4، شماره 2، 1391]
س
سلنیوم آلیتأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
سویهبرآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
سویهبرآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجههای گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
سیدر، فحلیاثر حضور جنس نر بر بروز چرخه های تولیدمثلی بزهای ماده نژاد مرخز در فصل تولید مثل [دوره 4، شماره 2، 1391]
سیستم ایمنیتأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
سیستم ایمنیتأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
سیستم پرورشیمقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
سیلاژ ذرتتأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
سیلاژ ذرتمقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
سیلاژ ذرتبررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی [دوره 4، شماره 4، 1391]
سیلاژ سورگوممقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
سیلاژ سورگوم شیریتأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
سیلاژ یونجهتاثیر زمان برداشت، طول مدت سیلوکردن و کاربرد افزودنیهای میکروبی بر مؤلفههای شیمیایی سیلاژ یونجه [دوره 4، شماره 2، 1391]
ش
شاخص های آزمایشگاهیتعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
شرایط آزمایشگاهیمقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی [دوره 4، شماره 3، 1391]
شیر روزآزمونبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 2، 1391]
ص
صفات تولیدمثلیارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
صفات تولیدیارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
ع
عصاره آنغوزهاثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
عملکردتأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
عملکردبررسی اثر استفاده از آنزیمهای تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
عملکردتأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
عملکردتأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
عملکرداثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
عملکردتأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
عملکرداثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایهی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
عملکرد تولیدیبررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
عملکرد، خصوصیات لاشهتأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد [دوره 4، شماره 3، 1391]
عملکرد رشدتعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 3، 1391]
ف
فرآوری شیمیاییتأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجههای تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
فیبرتأثیر دو سطح مختلف فیبر جیره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1391]
ق
قابلیّت هضمتأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
ک
کنجاله سویااثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
کنجاله کانولااثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
کنجاله گواراثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
کنسانتره شروع کنندهتأثیر دو سطح مختلف فیبر جیره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1391]
کیفیت تخم مرغتاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
کیفیت گوشتتأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
کیفیت لاشهبررسی اثر استفاده از آنزیمهای تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
گ
گاو شیریتأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری [دوره 4، شماره 1، 1391]
گاو شیریتاثیر دفعات زایش بر راندمان تولیدمثلی گاوهای شیری در دوره پس از زایش [دوره 4، شماره 4، 1391]
گاوهای هلشتایناثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
گاوهای هلشتاینبررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
گاو هلشتایناثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
گاو هلشتاینارزیابی آزمون انساب درتعدادی از گاوهای هلشتاین با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره نشاندار شده با فلورسانس [دوره 4، شماره 2، 1391]
گاو هلشتاینبررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
گله هلشتاینآنالیز ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل روزآزمون [دوره 4، شماره 2، 1391]
گندمتعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
گندمبررسی اثر استفاده از آنزیمهای تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو [دوره 4، شماره 1، 1391]
گندماثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایهی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
گندم و جوتأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
گوساله پرواریاثراستفاده ازجیرههای حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوسالههای نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
گوساله های نر هلشتاینتأثیر دو سطح مختلف فیبر جیره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1391]
گوسفند سنجابیبررسی چند شکلی نشانگرهای ریزماهواره ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]
ل
لاین گوشتی آرینمطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
لیزین قابل هضمبرآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجههای گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
م
متیونین محافظت شدهاثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
متیونین محافظت شده در شکمبهبررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 4، شماره 3، 1391]
محدودیت غذاییبررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک [دوره 4، شماره 2، 1391]
محصولات فرعی پستهتاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1391]
محصولات فرعی کشاورزیتأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجههای تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) [دوره 4، شماره 4، 1391]
مدل تابعیت تصادفیبررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های ناقص و کامل شیردهی در صفات تولید شیر و تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 1، 1391]
مدل خط شکستهبرآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجههای گوشتی راس 308 وکاب 500 [دوره 4، شماره 4، 1391]
مدل مختلطبررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد [دوره 4، شماره 2، 1391]
مدل های خطوط شکستهبرآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1391]
مرغ مادر گوشتیتاثیر جیره کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه بر عملکرد، جوجه درآوری و پاسخ ایمنی مرغ های مادر گوشتی در چرخه دوم تولید [دوره 4، شماره 2، 1391]
مرغهای تخمگذاراثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایهی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
مرغ هایلاین، کنجاله پنبه دانهاثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار [دوره 4، شماره 3، 1391]
مکملهای ویتامینی و معدنیاثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایهی گندم و ذرت [دوره 4، شماره 4، 1391]
مکمل ویتامینیتأثیر سطوح و دوره های مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در مرحله پایانی پرورش [دوره 4، شماره 1، 1391]
مکمل ویتامینیمقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس [دوره 4، شماره 3، 1391]
منحنی رشدمطالعه الگوی رشد در خطوط پدری لاین جوجه گوشتی آرین [دوره 4، شماره 1، 1391]
مواد جاذبتاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1391]
موش صحراییاثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
موننسیناثراستفاده ازجیرههای حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوسالههای نر براون سوئیس [دوره 4، شماره 3، 1391]
میکروارگانیسمهای شکمبهاثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه [دوره 4، شماره 3، 1391]
ن
نشاسته مقاومتعیین کربوهیدرات های غیر نشاسته ای و انرژی قابل متابولیسم ارقام مختلف گندم ایران در تغذیه طیور [دوره 4، شماره 1، 1391]
نشانگر ریزماهوارهبررسی چند شکلی نشانگرهای ریزماهواره ایBM6444، INRA135 و oarhh35 مرتبط با ژن اینهیبین در گوسفند سنجابی [دوره 4، شماره 1، 1391]
نشانگر ریزماهوارهارزیابی آزمون انساب درتعدادی از گاوهای هلشتاین با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره نشاندار شده با فلورسانس [دوره 4، شماره 2، 1391]
نشانگر ریزماهوارهبررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
و
وعده های دوششبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 2، 1391]
ویتامین Eتأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 1، 1391]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییمطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 4، 1391]
ویسکوزیتهاثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 2، 1391]
ه
هتروزیگوسیتیبررسی تنوع ژنتیکی در اسب اصیل ترکمن ایران با استفاده از 4 جایگاه ریزماهواره [دوره 4، شماره 4، 1391]
هلشتاینارزیابی ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاو های هلشتاین شمال کشور [دوره 4، شماره 1، 1391]
هلشتایناثرات دفعات خوراکدهی در اوایل شیردهی بر بازده تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 4، شماره 2، 1391]
همبستگی ارزش ارثیبررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های ناقص و کامل شیردهی در صفات تولید شیر و تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 4، شماره 1، 1391]
هیپوکلسیمی درمانگاهی و تحت درمانگاهیاثر تزریق بروگلوکنات کلسیم پیش و بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی، بروز ناهنجاریهای متابولیکی و وضعیت رحم در گاوهای تغذیه شده با نمک های آنیونیک [دوره 4، شماره 3، 1391]
هیستوپاتولوژی بیضهاثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assa-foetida) بر پارامتر های خون و هیستوپاتولوژی بیضه در موش صحرایی نر ویستار [دوره 4، شماره 4، 1391]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد