نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آذربایجان شرقی تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • آلل موثر بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • آنزیم آلکالین فسفاتاز اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
  • آنزیم فیتاز بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • آنفلوانزا مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]

ا

  • ارزش اصلاحی تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
  • ارزش غذایی تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ارزیابی ژنومی اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
  • اسانس رازیانه تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • اسانس مروتلخ اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • اسپرم اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • اسپرم تعیین جنس شده اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 258-264]
  • استخوان اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • استرس گرمایی تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • اسید چرب امگا 3 تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
  • اسید چرب فرار اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • اسید سیتریک بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ال-گلوتامین اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • امپیوت اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
  • امتیاز حرکتی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • انجماد اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • انرژی خام تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ایمنی تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]

ب

  • بافت اسپرماتوژنز تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • بافت فیزیکی خوراک اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
  • براون سوئیس تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
  • برنامه اصلاح نژادی مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • بزهای سانن شیرده تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
  • بقایای زعفران تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • بلدرچین ژاپنی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • بلدرچین ژاپنی تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
  • بلدرچین ژاپنی تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]

پ

  • پارامترهای ژنتیکی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان‌های شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • پروتئین بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • پروتئین قابل متابولیسم تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • پروتوزوآ تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • پروفایل چربی خون بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • پروفیل اسیدهای چرب شیر تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
  • پروموتور بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • پس مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
  • پنیرباد اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • پودر برگ یونجه تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخم‌مرغ و برخی پارامتر‌های خون در مرغ‌ تخم‌گذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • پودرسیر تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • پودر یونجه تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • پوست سبز گردو تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
  • پوشش دار کردن اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • پیشرفت ژنتیکی اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 258-264]

ت

  • تابعیت تصادفی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان‌های شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • تانن تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
  • تتراکلریدکربن تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
  • تجزیه‌پذیری تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
  • تجزیه پذیری تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تراکم نشانگر اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
  • ترکیب شیمیایی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • تزریق داخل تخم‏مرغ تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
  • تستوسترون تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تفاله گوجه فرنگی تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تلفات جنینی اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
  • تنش گرمایی تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تولید شیر تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • تولید گاز تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • تولید گاز تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تولید گاز تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
  • تولید گاز ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • تولید گاز تجمعی تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • تولید مثل اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • تولید و ترکیبات شیر اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]

ج

  • جایگاه ژنی بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • جایگزین های آنتی بیوتیک اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
  • جمعیت مرجع اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
  • جمیت میکروبی سکوم تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • جهش بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • جهش بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 265-269]
  • جوجه درآوری اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
  • جوجه‏گوشتی تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
  • جوجه گوشتی اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
  • جوجه گوشتی اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • جوجه گوشتی اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
  • جوجه‌های گوشتی مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • جوجه‌های گوشتی بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • جوجه‌های گوشتی بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • جوجه های گوشتی تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • جیره نیمه خالص تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]

چ

  • چند شکلی بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • چندشکلی مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • چندشکلی مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • چندقلوزایی مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • چویر تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]

خ

  • خرفه تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • خصوصیات تخم‌مرغ تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخم‌مرغ و برخی پارامتر‌های خون در مرغ‌ تخم‌گذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • خصوصیات تخم مرغ اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
  • خصوصیات کیفی تخم مرغ تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]

د

  • درخت فیلوژنتیکی چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
  • دفعات دوشش اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]

ر

  • رت ویستار تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • رفتارهای تغذیه ای اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
  • روغن تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • روغن ماهی تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
  • ریخت شناسی تخمدان تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ریزپوشانی تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]

ز

  • زمان چیدن ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]

ژ

  • ژنBMP15 چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
  • ژنGDF9 مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • ژن Mx مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ژن لپتین بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ژن میوستاتین بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 265-269]

س

  • ساختار مولکولی پروتئین مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • سارگاسوم ایلیسیفولیوم اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
  • سورگوم مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • سیستم ایمنی تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]

ش

  • شاخص رطوبتی دمایی (THI) تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • شاخص های تولیدی بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • شترمرغ تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]

ص

  • صفات تولید شیر تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]

ع

  • عصاره آنغوزه تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • عصاره آویشن تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
  • عصاره رازیانه اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
  • عصاره مرزه و نانو سیلور تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
  • علف خشک یونجه تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • عملکرد تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخم‌مرغ و برخی پارامتر‌های خون در مرغ‌ تخم‌گذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • عملکرد تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • عملکرد تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • عملکرد بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • عملکرد بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • عملکرد تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
  • عملکرد اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
  • عملکرد اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
  • عملکرد تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
  • عملکرد تولیدی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]

ف

  • فاصله ژنتیکی چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
  • فرآسنجه های استخوانی تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • فرآسنجه های خونی اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • فرآسنجه های شکمبه ای اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
  • فراتحلیل اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • فراسنج‌های خونی بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • فراسنجه های تجزیه پذیری تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • فسفر اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
  • فیبر تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]

ق

  • قابلیت هضم تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
  • قابلیت هضم پروتئین مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • قابلیت هضم مواد مغذی اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]

ک

  • کاه تریتیکاله تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • کاه گندم تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • کربوهیدرات مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • کشت پیوسته دوجریانه اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • کلسترول خون تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • کلسیتریول اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • کنجاله سویا مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • کنجاله سیاه دانه تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • کنجاله کانولا تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • کیسه‌های نایلونی تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • کیفیت پروتئین مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]

گ

  • گاو شیری اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
  • گاو شیری تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • گاو هلشتاین اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • گلیسرول اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • گوسفندان آمیخته مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • گوسفند سنگسری چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
  • گوسفند، عملکرد اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
  • گوسفند لری مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • گیت اسکورینگ بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]

ل

  • لنگش غیرکلینیکی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • لنگش کلینیکی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • لیزین بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]

م

  • ماهیچه مضاعف بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 265-269]
  • متابولیت‌های خون تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخم‌مرغ و برخی پارامتر‌های خون در مرغ‌ تخم‌گذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • متابولیت‌های خون تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
  • متابولیت های خون اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • متابولیت های خون اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
  • متابولیت های خونی اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
  • متان اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • مدل روز آزمون برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان‌های شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • مرغ بومی مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • مرغ تخمگذار مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • مرغ گوشتی مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • مرغ مادر گوشتی اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
  • مرغ های تخم گذار اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
  • مرغ های تخمگذار‍‍‍‍ بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • مسمومیت کبد تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
  • مسیر مادر مادران اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 258-264]
  • مهارکننده شیمیایی اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • میوستاتی مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]

ن

  • نوروزک تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • نوروسپورا سیتوفیلا تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
  • نیتروژن آمونیاکی تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]

و

  • ویتامین D3 اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]

ه

  • هتروزیگوسیتی بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • هتروزیگوسیتی مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • هیدروژن اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]

ی

  • یونجه اوایل غنچه دهی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • یونجه خشک تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]