آذربایجان شرقیتعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
آلل موثربررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
آنزیم آلکالین فسفاتازاثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
آنزیم فیتازبررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
آنفلوانزامقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
ا
ارزش اصلاحیتعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
ارزش غذاییتعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
ارزیابی ژنومیاثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
اسانس رازیانهتاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
اسانس مروتلخاثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
اسپرماثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
اسپرم تعیین جنس شدهاثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 258-264]
استخواناثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
استرس گرماییتعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
اسید چرب امگا 3تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
اسید چرب فراراثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
اسید سیتریکبررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
ال-گلوتامیناثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
امپیوتاثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
امتیاز حرکتیبررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
انجماداثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
انرژی خامتعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقیتعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
ایمنیتعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
ب
بافت اسپرماتوژنزتأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
بافت فیزیکی خوراکاثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
براون سوئیستعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
برنامه اصلاح نژادیمطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
بزهای سانن شیردهتأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
بقایای زعفرانتعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
بلدرچین ژاپنیتاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
بلدرچین ژاپنیتأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
بلدرچین ژاپنیتهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
پ
پارامترهای ژنتیکیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استانهای شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
پروتئینبررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
پروتئین قابل متابولیسمتعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
پروتوزوآتأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
پروفایل چربی خونبررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
پروفیل اسیدهای چرب شیرتأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
پس مانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهداثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
پنیرباداثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
پودر برگ یونجهتأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخممرغ و برخی پارامترهای خون در مرغ تخمگذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
پودرسیرتأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
پودر یونجهتعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
پوست سبز گردوتعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
پوشش دار کردناثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
پیشرفت ژنتیکیاثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 258-264]
ت
تابعیت تصادفیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استانهای شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
تاننتأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
تتراکلریدکربنتأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
تجزیهپذیریتعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
تراکم نشانگراثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
ترکیب شیمیاییویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
تزریق داخل تخممرغتاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
تستوسترونتأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
تفاله گوجه فرنگیتعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
تلفات جنینیاثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
تنش گرماییتعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
تولید شیرتعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
تولید گازتعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
تولید گازتعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
تولید گازتعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
تولید گازویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
تولید گاز تجمعیتعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
تولید مثلاثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
تولید و ترکیبات شیراثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
ج
جایگاه ژنیبررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
جایگزین های آنتی بیوتیکاثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
جمعیت مرجعاثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
جمیت میکروبی سکومتاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
جهشبررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 265-269]
جوجه درآوریاثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
جوجهگوشتیتاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
جوجه گوشتیاثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
جوجه گوشتیاثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
جوجه گوشتیاثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
جوجههای گوشتیمقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
جوجههای گوشتیبررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
جوجههای گوشتیبررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
جوجه های گوشتیتاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
جیره نیمه خالصتهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
چ
چند شکلیبررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
چندشکلیمقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
چندشکلیمطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
چندقلوزاییمطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
چویرتأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
خ
خرفهتاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
خصوصیات تخممرغتأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخممرغ و برخی پارامترهای خون در مرغ تخمگذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
خصوصیات تخم مرغاثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
خصوصیات کیفی تخم مرغتاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
د
درخت فیلوژنتیکیچندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
دفعات دوششاثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
ر
رت ویستارتأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
رفتارهای تغذیه ایاثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
روغنتعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
روغن ماهیتأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
ریخت شناسی تخمدانتاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ریزپوشانیتأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
ز
زمان چیدنویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
ژ
ژنBMP15چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
ژنGDF9مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
ژن Mxمقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
ژن میوستاتینبررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 265-269]
س
ساختار مولکولی پروتئینمقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
سارگاسوم ایلیسیفولیوماثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
سورگوممقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
سیستم ایمنیتاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
ش
شاخص رطوبتی دمایی (THI)تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
شاخص های تولیدیبررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
شترمرغتعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
ص
صفات تولید شیرتعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
ع
عصاره آنغوزهتأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
عصاره آویشنتاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
عصاره رازیانهاثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
عصاره مرزه و نانو سیلورتاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 218-226]
علف خشک یونجهتعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
عملکردتأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخممرغ و برخی پارامترهای خون در مرغ تخمگذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
عملکردتاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
عملکردتعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
عملکردبررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
عملکردبررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
عملکردتأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 228-238]
عملکرداثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
عملکرداثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
عملکردتهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
عملکرد تولیدیتاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ف
فاصله ژنتیکیچندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
فرآسنجه های استخوانیتعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
فرآسنجه های خونیاثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
فرآسنجه های شکمبه ایاثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
فراتحلیلاثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
فراسنجهای خونیبررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
فراسنجه های تجزیه پذیریتعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
فسفراثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 189-196]
فیبرتهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
ق
قابلیت هضمتعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
قابلیت هضم پروتئینمقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
قابلیت هضم مواد مغذیاثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
کاه گندمتعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
کربوهیدراتمقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
کشت پیوسته دوجریانهاثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
کلسترول خونتأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
کلسیتریولاثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
کنجاله سویامقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
کنجاله سیاه دانهتاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
کنجاله کانولاتعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
کیسههای نایلونیتعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
کیفیت پروتئینمقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
گ
گاو شیریاثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 270-278]
گاو شیریتعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
گاو هلشتایناثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
گلیسرولاثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
گوسفندان آمیختهمطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
گوسفند سنگسریچندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
گوسفند، عملکرداثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
گوسفند لریمطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
گیت اسکورینگبررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
ل
لنگش غیرکلینیکیبررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
لنگش کلینیکیبررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
لیزینبررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
م
ماهیچه مضاعفبررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 265-269]
متابولیتهای خونتأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخممرغ و برخی پارامترهای خون در مرغ تخمگذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
متابولیتهای خونتأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 239-247]
متابولیت های خوناثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
متابولیت های خوناثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
متابولیت های خونیاثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
متاناثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
مدل روز آزمونبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استانهای شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
مرغ بومیمقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
مرغ تخمگذارمقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
مرغ گوشتیمقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
مرغ مادر گوشتیاثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
مرغ های تخم گذاراثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 208-217]
مرغ های تخمگذاربررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
مسمومیت کبدتأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
مسیر مادر مادراناثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 258-264]
مهارکننده شیمیاییاثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
میوستاتیمطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
نوروسپورا سیتوفیلاتعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 248-257]
نیتروژن آمونیاکیتأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
و
ویتامین D3اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 197-207]
ه
هتروزیگوسیتیبررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
هتروزیگوسیتیمطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
هیدروژناثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
ی
یونجه اوایل غنچه دهیویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]