آرشامی، جواد تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ا
ابراهیمی، سیدهادی اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
اسداللهی، صادق مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
اسلامی، موسی تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
اسلمی نژاد، علی اصغر اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
اسماعیل خانیان، سعید بررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
اسماعیلی زاده کشکوئیه، علی مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
اسماعیلی نسب، پیمان تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
افخمی، مرضیه مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
امام پور، وجیهه تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
امرایی، فاطمه بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
امینی، همایون بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
انصاری پیرسرائی، زربخت مقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
انصاری مهیاری، سعید اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
انصاری مهیاری، سعید بررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
انصاری نمین، سپیده مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
اولادشنبه، یونس اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
ایاز، مجتبی تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
ایوبی، علیرضا تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ب
بنابازی، محمد حسین بررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
بهرام زاده، فاطمه مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
بوجارپور، محمد بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
بوجارپور، محمد اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
بوجارپور، محمد تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
بوجارپور، محمد تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
بیگی نصیری، محمدتقی بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
پ
پورخنجر، عبدالحسین تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
پیرانی، نصرالله چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
پیرخضرانیان، زانا چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
ت
تاتاری، مریم بررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
تاکی، ابوالقاسم تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
تقوی، حمید تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
تقی زاده، اکبر تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
تقی زاده، اکبر تعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
تقی زاده، محسن تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
تکلوزاده، معصومه تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]
ج
جانمحمدی، حسین تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
جوزی شکالگورابی، ساحره اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 258-264]
چ
چاجی، مرتضی اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
چاجی، مرتضی تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
ح
حائری، رامین تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
حاجی بابایی، علی تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
حافظیان، سید حسن برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استانهای شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
حافظیان، سید حسن مقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
حسابی نامقی، علیرضا بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
حسن آبادی، احمد اثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 189-196]
حسن آبادی، احمد اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
حسن پور، ساناز اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
حسن پور باشی، سمیرا اثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 189-196]
حسن زاده، امید برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استانهای شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
حسین خانی، علی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
حسینی، سیدجواد اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
حسینی، سید عبداله تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
حسینی، سید محمد اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 208-217]
حسینی واشان، سیدجواد تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
خ
خدابخش زاده، رسول مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
خضری، امین تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]
خوروش، محمد اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
د
دادپسند، محمد اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
داشاب، غلامرضا مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
دیانی، امید تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]
ر
راجی، احمدرضا تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
رجبی معماری، حمید بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
رحیمی، عطیه تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
رحیمی میانجی، قدرت اله مقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
رضایی، منصور اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
رکوعی، محمد مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
روستائی علی مهر، محمد اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
روشنفکر، هدایت اله بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
روشنفکر، هدایت اله بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
ریاسی، احمد اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
ز
زکی زاده، سونیا تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
س
ساری، محسن اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
ساری، محسن تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ساری، محسن تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
ساکی، علی اصغر تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
سالارمعینی، محمد تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
سالاری، جلال تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
سالاری، سمیه تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخممرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخمگذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ساندو لوند، مونز اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
سلیمانی، اکبر تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
سمیعی، رحمت اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
ش
شادپرور، عبدالاحد اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 258-264]
شجاع، جلیل تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
شریعتمداری، فرید تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
شلایی، مصیب اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 208-217]
شهدادی، علیرضا تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
شهیر، محمد حسین تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
شیوازاد، محمود تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
ص
صادقیان، مجید بررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
صفری، رشید تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
صمدی، صبا تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
صمدی، فیروز تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
ط
طاهری نیا، محمدحسین تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
طباطبایی وکیلی، صالح تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
طرقیان، مینا اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
طهماسبی، رضا تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسههای نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]
طهماسبی، عبدالمنصور تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
طهماسبی، عبدالمنصور تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
طهماسبی، عبدالمنصور مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
طهماسبی، عبدالمنصور بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
طهمزی، یونس تعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
طهمورث پور، مجتبی اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
طهمورث پور، مجتبی چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
ع
عباسی نژاد، معصومه تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
عبدی قزلجه، عین اله تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
علی پناه، مسعود مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
علیجانی، صادق بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
علی عربی، حسن تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
غ
غیاثی، سید احسان تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
ف
فاضلی، حسن بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
فاطمی طباطبایی، سیدرضا تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
فتحی نسری، محمد حسن تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
فرحپور، مهدی اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
فرهنگ فر، سید همایون تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
فرهنگ فر، همایون برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استانهای شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
فیاضی، جمال بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
فیاضی، جمال تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
ق
قدمی کوهستانی، مرضیه اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
قربانی، محمدرضا تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
قربانی خراجی، غلام رضا اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
قربانی فارمد، هادی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
قره باش، آشور محمد اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
قلی زاده، حجت مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
قورچی، تقی اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
ک
کاردان مقدم، وحید تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
کاظمی فرد، محمد اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
کدخدایی، رسول تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
کرمانشاهی، حسن مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
کرمانشاهی، حسن اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
کرمانشاهی، حسن بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
کرمانشاهی، حسن اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
کریمی، داوود اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
کریمی ترشیزی، محمد امیر تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
کیانی، ابوالفضل اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیتهای خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
گ
گلیان، ابوالقاسم مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
گلیان، ابوالقاسم تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
گلیان، ابوالقاسم اثر پسمانده کلسیمدار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 189-196]
گلیان، ابوالقاسم اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
گلیان، ابوالقاسم بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
گنجی، فرزانه تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
م
محمدآبادی، طاهره اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
محمدآبادی، طاهره تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیتهضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
محمدآبادی، محمدرضا مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
محمدباقری، نسیبه بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
محمد هاشمی، آرزو چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
محمدی، زینب بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
محمدی، مهرداد اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوششدار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
محمدی عمارت، حسن بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
مرادی شهربابک، حسین مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
مقدم، غلامعلی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
مقدم، مهدی تعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
ملک شاهدهی، صدیقه مقایسه چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویههای مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخمگذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
مهمان نواز، یوسف تعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
موسوی، زهرا تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
موسی پور، طیبه تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
میاحی، منصور تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
ن
ناصریان، عباسعلی اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
ناصریان، عباسعلی تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
ناصریان، عباسعلی تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
ناصریان، عباسعلی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
ناصریان، عباسعلی تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
ناصریان، عباسعلی مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
نبی پور، ابوالقاسم اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
نجاتی جوارمی، اردشیر بررسی پلیمورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
نجفی، رامین بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
نصیری، محمدرضا تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
نصیری مقدم، حسن اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
نوبخت، علی تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخممرغ و برخی پارامترهای خون در مرغ تخمگذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
نیکخواه، علی تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
و
وطنچیان، مهران تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
وکیلی، رضا اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
ولی زاده، رضا تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
ولی زاده، رضا اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
ولی زاده، رضا تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
ولی زاده، رضا تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
ولی زاده، رضا تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
ولی زاده، رضا تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
ولی زاده، رضا ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
ولی زاده، رضا تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
ولی زاده، رضا مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
ولی کمال، علیرضا اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجههای خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
ی
یاری، مجتبی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجههای تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
یاسان، پرویز تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
یعقوب فر، اکبر تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
یو، پی کوانگ مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد