نمایه نویسندگان

آ

  • آرشامی، جواد تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]

ا

  • ابراهیمی، سیدهادی اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • اسداللهی، صادق مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • اسلامی، موسی تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • اسلمی نژاد، علی اصغر اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
  • اسماعیل خانیان، سعید بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • اسماعیلی زاده کشکوئیه، علی مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • اسماعیلی نسب، پیمان تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • افخمی، مرضیه مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • امام پور، وجیهه تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
  • امرایی، فاطمه بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • امینی، همایون بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • انصاری پیرسرائی، زربخت مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • انصاری مهیاری، سعید اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • انصاری مهیاری، سعید بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • انصاری نمین، سپیده مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • اولادشنبه، یونس اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ایاز، مجتبی تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ایوبی، علیرضا تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]

ب

  • بنابازی، محمد حسین بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • بهرام زاده، فاطمه مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • بوجارپور، محمد بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • بوجارپور، محمد اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • بوجارپور، محمد تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • بوجارپور، محمد تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • بیگی نصیری، محمدتقی بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]

پ

  • پورخنجر، عبدالحسین تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
  • پیرانی، نصرالله چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
  • پیرخضرانیان، زانا چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]

ت

  • تاتاری، مریم بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تاکی، ابوالقاسم تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تقوی، حمید تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • تقی زاده، اکبر تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • تقی زاده، اکبر تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • تقی زاده، محسن تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • تکلوزاده، معصومه تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]

ج

  • جانمحمدی، حسین تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • جوزی شکالگورابی، ساحره اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 258-264]

چ

  • چاجی، مرتضی اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • چاجی، مرتضی تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]

ح

  • حائری، رامین تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
  • حاجی بابایی، علی تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • حافظیان، سید حسن برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان‌های شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • حافظیان، سید حسن مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • حسابی نامقی، علیرضا بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • حسن آبادی، احمد اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 189-196]
  • حسن آبادی، احمد اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • حسن پور، ساناز اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • حسن پور باشی، سمیرا اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 189-196]
  • حسن زاده، امید برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان‌های شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • حسین خانی، علی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • حسینی، سیدجواد اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • حسینی، سید عبداله تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • حسینی، سید محمد اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 208-217]
  • حسینی واشان، سیدجواد تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]

خ

  • خدابخش زاده، رسول مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • خضری، امین تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]
  • خوروش، محمد اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]

د

  • دادپسند، محمد اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
  • داشاب، غلامرضا مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • دیانی، امید تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]

ر

  • راجی، احمدرضا تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • رجبی معماری، حمید بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
  • رحیمی، عطیه تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
  • رحیمی میانجی، قدرت اله مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • رضایی، منصور اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
  • رکوعی، محمد مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • روستائی علی مهر، محمد اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • روشنفکر، هدایت اله بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • روشنفکر، هدایت اله بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
  • ریاسی، احمد اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]

ز

  • زکی زاده، سونیا تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]

س

  • ساری، محسن اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ساری، محسن تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ساری، محسن تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • ساکی، علی اصغر تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
  • سالارمعینی، محمد تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • سالاری، جلال تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
  • سالاری، سمیه تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه های تولیدمثلی مرغان تخم‌گذار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ساندو لوند، مونز اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
  • سلیمانی، اکبر تعیین چندشکلی ژن های POU1F1 و STAT5A و ارتباط آنها با صفات تولید شیر در گاو [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 388-394]
  • سمیعی، رحمت اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]

ش

  • شادپرور، عبدالاحد اثر بکارگیری اسپرم تعیین جنس شده در تلیسه ها بر پیشرفت ژنتیکی در مسیر انتخابی مادر مادران [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 258-264]
  • شجاع، جلیل تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • شریعتمداری، فرید تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
  • شلایی، مصیب اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 208-217]
  • شهدادی، علیرضا تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
  • شهیر، محمد حسین تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • شیوازاد، محمود تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی پودر یونجه در شترمرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل فضولات و نشانگر اکسید کروم [دوره 6، شماره 2، 1393]

ص

  • صادقیان، مجید بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • صفری، رشید تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • صفری، رشید تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
  • صمدی، صبا تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]
  • صمدی، فیروز تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]

ط

  • طاهری نیا، محمدحسین تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • طباطبایی وکیلی، صالح تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • طرقیان، مینا اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
  • طهماسبی، رضا تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 248-257]
  • طهماسبی، عبدالمنصور تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
  • طهماسبی، عبدالمنصور تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
  • طهماسبی، عبدالمنصور مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • طهماسبی، عبدالمنصور بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • طهمزی، یونس تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • طهمورث پور، مجتبی اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
  • طهمورث پور، مجتبی چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]

ع

  • عباسی نژاد، معصومه تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
  • عبدی قزلجه، عین اله تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
  • عشقی زاده، حمیدرضا تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • علی پناه، مسعود مطالعه چندشکلی ژن میواستاتین وتأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند لری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 374-380]
  • علیجانی، صادق بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • علی عربی، حسن تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]

غ

  • غیاثی، سید احسان تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]

ف

  • فاضلی، حسن بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • فاطمی طباطبایی، سیدرضا تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • فتحی نسری، محمد حسن تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • فرحپور، مهدی اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
  • فرهنگ فر، سید همایون تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • فرهنگ فر، همایون برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین استان‌های شمالی ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • فیاضی، جمال بررسی ناحیه تنظیمی ژن لپتین در گاوهای نجدی خوزستان [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • فیاضی، جمال تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]

ق

  • قدمی کوهستانی، مرضیه اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • قربانی، محمدرضا تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • قربانی خراجی، غلام رضا اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • قربانی فارمد، هادی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • قره باش، آشور محمد اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]
  • قلی زاده، حجت مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • قورچی، تقی اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]

ک

  • کاردان مقدم، وحید تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • کاظمی فرد، محمد اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
  • کدخدایی، رسول تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
  • کرمانشاهی، حسن مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • کرمانشاهی، حسن اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
  • کرمانشاهی، حسن بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • کرمانشاهی، حسن اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • کریمی، داوود اثر افزایش تعداد ماده های جمعیت مرجع و نشانگرهای امپیوت شده بر قابلیت اعتماد پیش بینی ژنومی گاوهای جرسی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 270-278]
  • کریمی ترشیزی، محمد امیر تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 365-373]
  • کیانی، ابوالفضل اثر دفعات شیردوشی در ابتدای دوره شیردهی بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و بازده تولیدمثل گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1393]

گ

  • گلیان، ابوالقاسم مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • گلیان، ابوالقاسم تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • گلیان، ابوالقاسم اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 189-196]
  • گلیان، ابوالقاسم اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 197-207]
  • گلیان، ابوالقاسم بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • گنجی، فرزانه تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 342-350]

م

  • محمدآبادی، طاهره اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • محمدآبادی، طاهره تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 324-332]
  • محمدآبادی، محمدرضا مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • محمدباقری، نسیبه بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • محمد هاشمی، آرزو چندشکلی اگزون 2 ژن BMP15 در گوسفند سنگسری ایران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 381-387]
  • محمدی، زینب بررسی و تکثیر ناحیه تنظیمی ژن میوستاتین و تعیین توالی آن در گاوهای بومی (نجدی) خوزستان [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 265-269]
  • محمدی، مهرداد اثر مقادیر مختلف ال-گلوتامین و گلیسرول بر اسپرم پوشش‌دار شده قوچ در روند انجماد [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • محمدی عمارت، حسن بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 333-341]
  • مرادی شهربابک، حسین مطالعه جهش های موجود در نیمه اول اگزون 2 ژن GDF9گوسفند آمیخته نژاد رومانوف و نژاد کرمانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 395-403]
  • مقدم، غلامعلی بررسی میزان وقوع لنگش در گاوهای هلشتاین با روش گیت اسکورینگ و ارتباط آن با تولید، شکم زایش و امتیاز وضعیت بدنی حیوان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • مقدم، مهدی تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • ملک شاهدهی، صدیقه مقایسه چندشکلی‌های تک نوکلئوتیدی جایگاه ژنی Mx در سویه‌های مختلف مرغ بومی، تجاری گوشتی و تخم‌گذار [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • مهمان نواز، یوسف تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 312-323]
  • موسوی، زهرا تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • موسی پور، طیبه تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • میاحی، منصور تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]

ن

  • ناصریان، عباسعلی اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ناصریان، عباسعلی تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
  • ناصریان، عباسعلی تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
  • ناصریان، عباسعلی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • ناصریان، عباسعلی تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • ناصریان، عباسعلی مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • نبی پور، ابوالقاسم اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • نجاتی جوارمی، اردشیر بررسی پلی‌مورفیسم مرغان بومی مازندران و اصفهان با استفاده از نشانگرهای ریز‌ماهواره [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • نجفی، رامین بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • نصیری، محمدرضا تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • نصیری مقدم، حسن اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 351-358]
  • نوبخت، علی تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ یونجه بر عملکرد، خصوصیات تخم‌مرغ و برخی پارامتر‌های خون در مرغ‌ تخم‌گذار های-لاین W36 [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • نیکخواه، علی تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]

و

  • وطنچیان، مهران تاثیر تزریق نانو سیلور و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ بر درصد جوجه درآوری، فرآسنجه های گوارشی و ایمنی در روز تفریخ [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 218-226]
  • وکیلی، رضا اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 359-364]
  • ولی زاده، رضا تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز) [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ولی زاده، رضا اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • ولی زاده، رضا تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ولی زاده، رضا تأثیر عصاره آبی-الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • ولی زاده، رضا تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 228-238]
  • ولی زاده، رضا تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن [دوره 6، شماره 3، 1392، صفحه 239-247]
  • ولی زاده، رضا ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • ولی زاده، رضا تعیین دوره های بحرانی آب و هوایی در مدیریت گاوهای شیری شمال شرق ایران با استفاده از شاخص رطوبتی-دمایی (THI) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 295-303]
  • ولی زاده، رضا مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]
  • ولی کمال، علیرضا اثر جایگزینی سطوح مختلف جلبک سارگاسوم ایلیسیفولیوم به جای سیلو بر عملکرد و فرآسنجه‌های خونی وشکمبه ای بره های زل [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 279-285]

ی

  • یاری، مجتبی ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 286-294]
  • یاسان، پرویز تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی [دوره 6، شماره 1، 1393]
  • یعقوب فر، اکبر تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1393]
  • یو، پی کوانگ مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 304-311]