آ
-
آزمایش های بیوشیمیایی
کاربرد تکنیک Triplex PCR در شناسایی تیپ های B،C و D کلستریدیوم پرفرینجنس [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
آنتیSRBC
تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
آنتی نیوکاسل
تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
ا
-
ارزش اصلاحی
بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
استخر آب لب شور
بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
اسید آمینه قابل هضم
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
اسید آمینه کل
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
اسید فرمیک
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی
بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربیها برای جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
انرژی متابولیسمی
تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
ایشرشیا کلی
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
ب
-
بتا لاکتوگلوبولین
بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
بره نر مغانی
بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندرقند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه برههای نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
بز شیرده
اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
بیکربنات سدیم
اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]
پ
-
پرتو گاما
تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
پروار بندی
عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
پروبیوتیک
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
پلت
تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
پلی اتیلن گلیکول
تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
پلی مورف
تنوع میکروساتلایت در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
ت
-
تانن
تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
تراکم مواد معدنی استخوان
اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
تزریق شیردانی
اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
تغییرات شیمیایی
تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
تغییرات میکروبی
تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
تفاله چغندر قند
بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندرقند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه برههای نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
تفاله خشک گوجه فرنگی
تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
تفاله خشک مرکبات
تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
تنوع ژنتیکی
تنوع میکروساتلایت در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
تولید شیر
تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
تولید شیر
تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
تولید گاز
تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
ج
-
جو
بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندرقند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه برههای نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
جوجه گوشتی
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
جوجه گوشتی
اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
جوجه گوشتی
بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربیها برای جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
جوجه گوشتی
تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
جوجه های گوشتی
تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
چ
-
چربی حیوانی
بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربیها برای جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
چربی مخلوط
بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربیها برای جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
چند شکلی
بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
خ
-
خصوصیات تخم مرغ
اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
خوراک طیور
تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
د
-
دمای نگهداری
اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
دورة رشد
اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
ر
-
رشد سوماتیک
بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
روغن پنبه دانه
بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربیها برای جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
روغن تخم پنبه
اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
س
-
ساکارومایسس سرویسیه
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
ساکارومایسیس سرویسیا
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
سطوح انرژی
بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
سلامت
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
سن از شیرگیری
تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
سن مرغان
اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
سیر
تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
سیلاژ تفاله گوجه فرنگی
تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
ص
-
صفات تولید مثلی
بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
صفات تولیدی
بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
ع
-
عملکرد
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
عملکرد
بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندرقند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه برههای نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
عملکرد
اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
عملکرد دام
اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]
ف
-
فرآورده فرعی پسته
تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
فرآوری
تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
فیل ماهی
بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
ق
-
قابلیت هضم
تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
ک
-
کالپاستاتین
بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
کالپین
بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
کاه
عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
کلستریدیوم پرفرینجنس
کاربرد تکنیک Triplex PCR در شناسایی تیپ های B،C و D کلستریدیوم پرفرینجنس [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
کنجاله کلزا
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
کیفیت تخم مرغ
اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
کیفیت علوفه
تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
گ
-
گاو شیری
تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
گاو شیری
تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
گلوکز
اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
گوساله
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
گوساله شیری
تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
گوساله نر هلشتاین
اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
گوساله نر هلشتاین
عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
گوسفند
تنوع میکروساتلایت در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
گوسفند ایرانی
ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
گوسفند کردی
بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
گوناگونی ژنتیکی
ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی [دوره 2، شماره 2، 1389]
ل
-
لاشه
بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندرقند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه برههای نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
لنگش
اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]
م
-
ماده خشک زرده و سفیده
اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
متابولیتهای خون
تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
متابولیت های خون
تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
محرک رشد
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
مدت نگهداری
اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
میکروساتلایت
تنوع میکروساتلایت در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
ن
-
نر و ماده
اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
نژاد گاو هلشتاین
بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
نسبت های اسید آمینه ایده آل
اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
نشانگرهای ای اف ال پی
ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
نیاز روزانه واحد دامی
تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
نیمچه
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
و
-
واحد دامی
تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
-
ویتامین c
اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1389]
-
ویرجینیا مایسین
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد