نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمایش های بیوشیمیایی کاربرد تکنیک Triplex PCR در شناسایی تیپ های B،C و D کلستریدیوم پرفرینجنس [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • آنتیSRBC تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • آنتی نیوکاسل تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]

ا

  • ارزش اصلاحی بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • استخر آب لب شور بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • اسید آمینه قابل هضم بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • اسید آمینه کل بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • اسید فرمیک تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • انرژی متابولیسمی تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • ایشرشیا کلی تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]

ب

  • بتا لاکتوگلوبولین بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • بره نر مغانی بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر‌قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره‌های نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • بز شیرده اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • بیکربنات سدیم اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]

پ

  • پرتو گاما تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • پروار بندی عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • پروبیوتیک اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • پلت تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • پلی اتیلن گلیکول تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • پلی مورف تنوع میکروساتلایت در شش ن‍ژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]

ت

  • تانن تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • تراکم مواد معدنی استخوان اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • تزریق شیردانی اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • تغییرات شیمیایی تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • تغییرات میکروبی تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • تفاله چغندر قند بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر‌قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره‌های نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • تفاله خشک گوجه فرنگی تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • تفاله خشک مرکبات تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • تنوع ژنتیکی تنوع میکروساتلایت در شش ن‍ژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • تولید شیر تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • تولید شیر تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • تولید گاز تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]

ج

  • جو بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر‌قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره‌های نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • جوجه گوشتی اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • جوجه گوشتی بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • جوجه گوشتی تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • جوجه های گوشتی تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]

چ

  • چربی حیوانی بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • چربی مخلوط بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • چند شکلی بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]

خ

  • خصوصیات تخم مرغ اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • خوراک طیور تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 2، 1389]

د

  • دمای نگهداری اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • دورة رشد اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]

ر

  • رشد سوماتیک بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • روغن پنبه دانه بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • روغن تخم پنبه اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]

س

  • ساکارومایسس سرویسیه اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • ساکارومایسیس سرویسیا تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • سطوح انرژی بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • سلامت اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • سن از شیرگیری تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • سن مرغان اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • سیر تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • سیلاژ تفاله گوجه فرنگی تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]

ص

  • صفات تولید مثلی بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • صفات تولیدی بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]

ع

  • عملکرد بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • عملکرد بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر‌قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره‌های نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • عملکرد اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • عملکرد دام اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]

ف

  • فرآورده فرعی پسته تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • فرآوری تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • فیل ماهی بررسی شاخص های طول و وزن فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی در شرایط آب لب شور [دوره 2، شماره 1، 1389]

ق

  • قابلیت هضم تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه [دوره 2، شماره 1، 1389]

ک

  • کالپاستاتین بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • کالپین بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • کاه عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • کلستریدیوم پرفرینجنس کاربرد تکنیک Triplex PCR در شناسایی تیپ های B،C و D کلستریدیوم پرفرینجنس [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • کنجاله کلزا بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • کیفیت تخم مرغ اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • کیفیت علوفه تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]

گ

  • گاو شیری تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • گاو شیری تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • گلوکز اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • گوساله اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • گوساله شیری تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیر گیری، مصرف ماده خشک ومتابولیت های پلاسمای خون گوساله های شیری [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • گوساله نر هلشتاین اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • گوساله نر هلشتاین عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • گوسفند تنوع میکروساتلایت در شش ن‍ژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • گوسفند ایرانی ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • گوسفند کردی بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • گوناگونی ژنتیکی ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی [دوره 2، شماره 2، 1389]

ل

  • لاشه بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر‌قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره‌های نر مغانی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • لنگش اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1389]

م

  • ماده خشک زرده و سفیده اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • متابولیت‌های خون تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • متابولیت های خون تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • محرک رشد تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • مدت نگهداری اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر کیفیت تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • میکروساتلایت تنوع میکروساتلایت در شش ن‍ژاد گوسفند ایرانی [دوره 2، شماره 2، 1389]

ن

  • نر و ماده اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • نژاد گاو هلشتاین بررسی ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی یکگله گاو هلشتاین در منطقه ورامین [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • نسبت‌ های اسید آمینه ایده آل اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • نشانگرهای ای اف ال پی ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • نیاز روزانه واحد دامی تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • نیمچه تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]

و

  • واحد دامی تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی [دوره 2، شماره 2، 1389]
  • ویتامین c اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1389]
  • ویرجینیا مایسین تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1389]

ه