نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسیت، فراسنجه های خونی تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • آنزیم اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • آنزیم اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ا

  • احتیاجات ید تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • ارزن مرواریدی مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • اسید آمینه مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ب

  • برگ مو ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • بوتیرات سدیم اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

پ

  • پاسخ ایمنی اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • پرتوتابی الکترونی اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • پروتئین قابل متابولیسم ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • پس از شکمبه ای اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • پودر فلفل قرمز اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ت

  • تجزیه پذیری شکمبه ای اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • تریتیکاله اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • تعادل الکترولیتی جیره اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • تفاله‌ انگور ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • تنش حرارتی اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • تولید شیر تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • تولید گاز ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]

ج

  • جوجه گوشتی عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • جوجه‌های گوشتی اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • جوجه های گوشتی اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • جوجه های گوشتی اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • جوجه های گوشتی بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • جوجه های گوشتی اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

چ

  • چربی اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

خ

د

  • درصد هماتوکریت تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ذ

  • ذرت اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ر

  • روشهای مدل سازی عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • روند ژنتیکی و فنوتیپی روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]

س

  • سطح تکامل شجره بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • سلنیوم آلی اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ض

  • ضریب خویشاوندی بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]

ع

  • عملکرد اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • عملکرد عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • عملکرد اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • عملکرد بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • عوامل محیطی روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]

ف

  • فرآورده های فرعی کشاورزی تعیین خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و قابلیت هضم برخی فرآورده های فرعی کشاورزی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • فراسنجه های خونی بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ق

  • قابلیت هضم بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • قابلیت هضم تعیین خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و قابلیت هضم برخی فرآورده های فرعی کشاورزی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • قابلیت هضم شکمبه ای اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ک

  • کنجاله پنبه دانه عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • کیسه‌های نایلونی ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • کیفیت تخم مرغ اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]

گ

  • گاو بومی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی نواحی Cyt-b و D- loop توالی DNA میتوکندری در گاوهای سیستانی، سرابی و براون سوئیس ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • گندم اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • گوسفند بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]

ل

  • لیزین عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]

م

  • متابولیت های خونی اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • متابولیت های خونی اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • مرغ تخمگذار اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • مزولیت بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • مورفولوژی روده اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ن

  • نمره سلول های بدنی روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]

و

  • وزن اندام های داخلی تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • ویسکوزیته اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]

ه

  • همخونی بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]
  • هورمون های تیروئیدی تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین [دوره 3، شماره 4، 1390]