آ
-
آسیت، فراسنجه های خونی
تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
آنزیم
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
آنزیم
اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ا
-
احتیاجات ید
تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
ارزن مرواریدی
مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
اسید آمینه
مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ب
-
برگ مو
ارزش غذایی تفالهی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
بوتیرات سدیم
اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
پ
-
پاسخ ایمنی
اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
پرتوتابی الکترونی
اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
پروتئین قابل متابولیسم
ارزش غذایی تفالهی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
پس از شکمبه ای
اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
پودر فلفل قرمز
اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ت
-
تجزیه پذیری شکمبه ای
اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
تریتیکاله
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
تعادل الکترولیتی جیره
اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
تفاله انگور
ارزش غذایی تفالهی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
تنش حرارتی
اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
تولید شیر
تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
تولید گاز
ارزش غذایی تفالهی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
ج
-
جوجه گوشتی
عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
جوجههای گوشتی
اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
جوجه های گوشتی
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
جوجه های گوشتی
اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
جوجه های گوشتی
بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
جوجه های گوشتی
اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
چ
-
چربی
اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
خ
-
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
تعیین خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و قابلیت هضم برخی فرآورده های فرعی کشاورزی [دوره 3، شماره 4، 1390]
د
-
درصد هماتوکریت
تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ذ
-
ذرت
اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ر
-
روشهای مدل سازی
عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
روند ژنتیکی و فنوتیپی
روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]
س
-
سطح تکامل شجره
بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
سلنیوم آلی
اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]
ش
-
شبکه عصبی مصنوعی
مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ض
-
ضریب خویشاوندی
بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]
ع
-
عملکرد
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
عملکرد
عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
عملکرد
اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
عملکرد
بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
عوامل محیطی
روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]
ف
-
فرآورده های فرعی کشاورزی
تعیین خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و قابلیت هضم برخی فرآورده های فرعی کشاورزی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
فراسنجه های خونی
بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ق
-
قابلیت هضم
بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
قابلیت هضم
تعیین خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و قابلیت هضم برخی فرآورده های فرعی کشاورزی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
قابلیت هضم شکمبه ای
اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ک
-
کنجاله پنبه دانه
عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
کیسههای نایلونی
ارزش غذایی تفالهی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
کیفیت تخم مرغ
اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]
گ
-
گاو بومی
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی نواحی Cyt-b و D- loop توالی DNA میتوکندری در گاوهای سیستانی، سرابی و براون سوئیس ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
گندم
اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
گوسفند
بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]
ل
-
لیزین
عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین [دوره 3، شماره 4، 1390]
م
-
متابولیت های خونی
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
متابولیت های خونی
اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
مرغ تخمگذار
اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
مزولیت
بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
مورفولوژی روده
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ن
-
نمره سلول های بدنی
روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 4، 1390]
و
-
وزن اندام های داخلی
تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
ویسکوزیته
اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1390]
ه
-
همخونی
بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد [دوره 3، شماره 4، 1390]
-
هورمون های تیروئیدی
تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین [دوره 3، شماره 4، 1390]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد