نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسیت تأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
  • آفلاتوکسین اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
  • آلکالین‌فسفاتاز تأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون، استخوان و عادت‌پذیری جوجه‌های گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
  • آنتی‌بادی مقایسه تأثیر لیزین‌هیدروکلراید و بایولیز‌سولفات بر عملکرد، پاسخ‌‌ایمنی، فراسنجه‌های خونی و استخوانی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
  • آنزیم تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
  • آنزیم تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
  • آنزیم آلانین ترانسفراز اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
  • آنزیم ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند تولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]
  • آویشن اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]

ا

  • اجزای لاشه اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
  • ارتفاع پرز اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
  • ارزش تغذیه‌ای بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
  • اسانس زنیان اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
  • اسانس مرزه سطـوح مختلـف اسانس‌های میخـک و مـرزه بـر فراسنجه‌های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضد‌میکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
  • اسانس میخک سطـوح مختلـف اسانس‌های میخـک و مـرزه بـر فراسنجه‌های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضد‌میکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
  • اسپرم تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
  • استخوان مقایسه تأثیر لیزین‌هیدروکلراید و بایولیز‌سولفات بر عملکرد، پاسخ‌‌ایمنی، فراسنجه‌های خونی و استخوانی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
  • اسید چرب تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
  • اسیدهای چرب فرار سطـوح مختلـف اسانس‌های میخـک و مـرزه بـر فراسنجه‌های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضد‌میکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
  • اسید هیومیک اثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخص‌های عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
  • افزایش وزن تأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون، استخوان و عادت‌پذیری جوجه‌های گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
  • امگا 3 تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
  • انتخاب نوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
  • انرژی قابل سوخت ‌و ساز ارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
  • ایران شناسایی کل ریزماهواره‌ها در ژنوم شترهای دو‌کوهانه ایرانی با استفاده از داده‌های توالی‌یابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]

ب

  • باکتری‌های جدا شده تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
  • باکتری‌های روده کور اثر نانو ذرات نقره و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخص‌های خونی در جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
  • برگ درخت تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
  • برگ عناب جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • بره تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
  • بره‌های پرواری جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • بز مهابادی اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
  • بلدرچین ژاپنی اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
  • بیوانفورماتیک تولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]

پ

  • پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس سطـوح مختلـف اسانس‌های میخـک و مـرزه بـر فراسنجه‌های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضد‌میکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
  • پروبیوتیک پروتکسین تأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میش‌های لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
  • پروبیوتیک و پری‌بیوتیک‌ اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
  • پروتئین ایده‌آل نیاز ترئونین قابل‌هضم مرغان تخم‌گذار های‌لاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
  • پروتئین خام ارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
  • پروتکسین اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
  • پروتوزوآ اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
  • پری‌بیوتیک اثر نانو ذرات نقره و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخص‌های خونی در جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
  • پلی‌اتیلن‌گلایکول تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
  • پوسته تخم مرغ اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]

ت

  • تانن جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • تخمیر شکمبه‌ای بررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوساله‌های شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجه‌های رشد، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
  • تخمیر شکمبه‎ای بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
  • ترئونین اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
  • ترئونین نیاز ترئونین قابل‌هضم مرغان تخم‌گذار های‌لاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
  • ترانسکریپتوم شناسایی چند شکلی‌های تک‌نوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
  • ترکیبات شیر تأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میش‌های لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
  • ترکیب ژنتیکی نوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
  • ترکیب شیر اثر انواع نمک‌های کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
  • ترکیب شیمیایی جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • ترکیب شیمیایی تاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم علوفه‌های آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
  • تری‌گلیسرید اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
  • تزریق داخل تخم‌مرغی اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
  • تعادل الکترولیتی جیره اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
  • تفاله انگور ارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
  • تنش سرمایی تأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
  • توالی‌یابی کل ژنوم شناسایی کل ریزماهواره‌ها در ژنوم شترهای دو‌کوهانه ایرانی با استفاده از داده‌های توالی‌یابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]
  • تولید شیر اثر انواع نمک‌های کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
  • تولید گاز خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجه‌های تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانول‌های نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریته‌های مختلف ذرت‌های تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]
  • تولید گاز تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
  • تولید گاز بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
  • تولید گاز سطـوح مختلـف اسانس‌های میخـک و مـرزه بـر فراسنجه‌های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضد‌میکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
  • تولید گاز تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
  • تولید گاز اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]

ج

  • جایگزینی نوکلئوتیدی شناسایی چند شکلی‌های تک‌نوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
  • جفت گیری تصادفی نوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
  • جوجه بررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریخت‌شناسی ژژنوم در جوجه‌های گوشتی در دوره‌های آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
  • جوجه‌گوشتی مقایسه تأثیر لیزین‌هیدروکلراید و بایولیز‌سولفات بر عملکرد، پاسخ‌‌ایمنی، فراسنجه‌های خونی و استخوانی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
  • جوجه گوشتی اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
  • جوجه گوشتی تأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
  • جوجه گوشتی تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
  • جوجه گوشتی تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
  • جوجه گوشتی اثر نانو ذرات نقره و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخص‌های خونی در جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]

چ

  • چربی لاشه اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره‌های بر پایه‌ گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
  • چند شکلی تک نوکلئوتیدی شناسایی چند شکلی‌های تک‌نوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]

ح

  • حداکثر درستنمایی محدود شده برآورد پارامتر‌های ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفه‌ها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]

خ

  • خاکستر درشت‌نی تأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون، استخوان و عادت‌پذیری جوجه‌های گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
  • خوراک تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]

د

  • داده‌های RNA-Seq شناسایی چند شکلی‌های تک‌نوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
  • دارچین اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
  • دانه کتان تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
  • درصد افت خونابه اثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخص‌های عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
  • دفاع آنتی‌اکسیدانی اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره‌های بر پایه‌ گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
  • دمای تابستان اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
  • دوره دوم تولید نیاز ترئونین قابل‌هضم مرغان تخم‌گذار های‌لاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]

ذ

  • ذرت تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
  • ذرت سینگل کراس 702 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجه‌های تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانول‌های نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریته‌های مختلف ذرت‌های تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]
  • ذرت‌های وارداتی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجه‌های تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانول‌های نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریته‌های مختلف ذرت‌های تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]

ر

  • رشد مقایسه تأثیر لیزین‌هیدروکلراید و بایولیز‌سولفات بر عملکرد، پاسخ‌‌ایمنی، فراسنجه‌های خونی و استخوانی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
  • روش بیزی برآورد پارامتر‌های ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفه‌ها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
  • روش سطوح حذفی مستقل نوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
  • روش‌های DAPC و PCA مقایسه روش‌های تجزیه مؤلفه‌‌های اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفه‌های اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخال‌تکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
  • روش های محاسباتی بررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
  • روغن سویا بررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوساله‌های شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجه‌های رشد، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
  • ریخت‌شناسی ژژنوم بررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریخت‌شناسی ژژنوم در جوجه‌های گوشتی در دوره‌های آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
  • ریز RNA بررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
  • ریزماهواره‌ شناسایی کل ریزماهواره‌ها در ژنوم شترهای دو‌کوهانه ایرانی با استفاده از داده‌های توالی‌یابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]

ز

  • زمان برداشت تاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم علوفه‌های آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
  • زنده‌مانی برآورد پارامترهای ژنتیکی زنده‌مانی در بره‌های گوسفند عربی با استفاده از دو مدل خطی و ویبال [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]

ژ

  • ژلاتیناسیون و گوارش پذیری نشاسته خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجه‌های تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانول‌های نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریته‌های مختلف ذرت‌های تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]

س

  • ساختار جمعیت مقایسه روش‌های تجزیه مؤلفه‌‌های اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفه‌های اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخال‌تکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
  • سرولوپلاسمین تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
  • سطح علوفه بررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوساله‌های شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجه‌های رشد، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
  • سمیت سلولی تولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]
  • سویای برشته شده اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
  • سیستم‌ایمنی بررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]

ش

  • شاخص اقتصادی اثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخص‌های عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
  • شاخص تفکیک‌پذیری اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
  • شاخص تولید اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
  • شاخص رنگ قرمزی اثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخص‌های عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
  • شاخص‌های بیوشیمیایی خون اثر نانو ذرات نقره و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخص‌های خونی در جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
  • شتر دو‌کوهانه شناسایی کل ریزماهواره‌ها در ژنوم شترهای دو‌کوهانه ایرانی با استفاده از داده‌های توالی‌یابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]
  • شکمبه تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]

ص

  • صفات لاشه تأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]

ض

  • ضایعات تقطیری گندم بررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریخت‌شناسی ژژنوم در جوجه‌های گوشتی در دوره‌های آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]

ع

  • عصاره مالت جو بررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
  • عملکرد اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
  • عملکرد جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • عملکرد تاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های فیزیولوژیکی مرغان تخم‌گذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
  • عملکرد اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
  • عملکرد بررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریخت‌شناسی ژژنوم در جوجه‌های گوشتی در دوره‌های آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخم‌گذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
  • عملکرد تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
  • عملکرد تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
  • عملکرد نیاز ترئونین قابل‌هضم مرغان تخم‌گذار های‌لاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
  • عملکرد بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
  • عملکرد بررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
  • عملکرد رشد اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
  • عملکرد رشد اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
  • عملکرد رشد اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
  • عوامل تنظیمی بررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
  • عیار پادتن اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]

ف

  • فاکتورهای آغوز تأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میش‌های لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
  • فرآوری حرارتی تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
  • فراسنجه خونی تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
  • فراسنجه‌های تولید گاز تاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم علوفه‌های آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
  • فراسنجه‌های خون اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
  • فراسنجه‎های خونی بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
  • فراسنجه‌های خونی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
  • فعالیت زیستی تولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]

ق

  • قابلیت هضم اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
  • قابلیت هضم اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
  • قابلیت هضم تاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم علوفه‌های آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
  • قابلیت هضم تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
  • قابلیت هضم اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
  • قابلیت هضم بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
  • قارچ‌های جدا شده تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
  • قوچ کردی تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]

ک

  • کرم ابریشم بررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
  • کرم ابریشم نوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
  • کرم خراط بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
  • کلسترول ارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
  • کنجاله سیاه‌دانه تأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخم‌گذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
  • کیفیت تخم‌مرغ تاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های فیزیولوژیکی مرغان تخم‌گذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
  • کیفیت تخم‌مرغ تأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخم‌گذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
  • کیفیت جوجه یک‌روزه اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]

گ

  • گاو شیری اثر انواع نمک‌های کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
  • گوساله اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
  • گوساله‌ شیرخوار تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
  • گوساله‌های شیرخوار بررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوساله‌های شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجه‌های رشد، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
  • گوسفند تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
  • گوسفند عربی برآورد پارامترهای ژنتیکی زنده‌مانی در بره‌های گوسفند عربی با استفاده از دو مدل خطی و ویبال [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
  • گوش‌بره تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
  • گوگرد تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]

ل

  • لیگنوسلولز بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]

م

  • متابولیت خونی تأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
  • محیط کشت اختصاصی تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
  • مرغان تخم‌گذار تاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های فیزیولوژیکی مرغان تخم‌گذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
  • مرغان تخم‌گذار تأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخم‌گذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
  • مرغ تخمگذار بررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
  • مس تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
  • مصرف خوراک تأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون، استخوان و عادت‌پذیری جوجه‌های گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
  • مصرف ماده خشک اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
  • معادلات رگرسیون نیاز ترئونین قابل‌هضم مرغان تخم‌گذار های‌لاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
  • مقاومت در برابر شکست تأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون، استخوان و عادت‌پذیری جوجه‌های گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
  • مکمل‌فیتوژنیک‌(XTRACT 6930) تاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های فیزیولوژیکی مرغان تخم‌گذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
  • منبع لیزین مقایسه تأثیر لیزین‌هیدروکلراید و بایولیز‌سولفات بر عملکرد، پاسخ‌‌ایمنی، فراسنجه‌های خونی و استخوانی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
  • مواد معدنی آغوز تأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میش‌های لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
  • میش لری بختیاری تأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میش‌های لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]

ن

  • نانو ذرات نقره تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
  • نانو نقره اثر نانو ذرات نقره و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخص‌های خونی در جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
  • نرخ رشد برآورد پارامتر‌های ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفه‌ها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
  • نژادهای اسب خاورمیانه مقایسه روش‌های تجزیه مؤلفه‌‌های اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفه‌های اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخال‌تکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
  • نشانگرهای SNP مقایسه روش‌های تجزیه مؤلفه‌‌های اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفه‌های اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخال‌تکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
  • نشخوارکنندگان بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
  • نعناع اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
  • نمک کلسیمی اسید چرب اثر انواع نمک‌های کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]

و

  • وراثت‌پذیری برآورد پارامترهای ژنتیکی زنده‌مانی در بره‌های گوسفند عربی با استفاده از دو مدل خطی و ویبال [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
  • وراثت‌پذیری برآورد پارامتر‌های ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفه‌ها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
  • ویتامین A اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره‌های بر پایه‌ گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
  • ویتامین ث تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
  • ویسکوزیته اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره‌های بر پایه‌ گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]

ه

  • هسته خرما بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
  • هضم‌پذیری اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره‌های بر پایه‌ گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
  • هضم دو مرحله‌ای تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
  • همبستگی برآورد پارامتر‌های ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفه‌ها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
  • هیستولوژی روده بررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]