آسیتتأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیتهای خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
آفلاتوکسیناثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
آلکالینفسفاتازتأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون، استخوان و عادتپذیری جوجههای گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
آنتیبادیمقایسه تأثیر لیزینهیدروکلراید و بایولیزسولفات بر عملکرد، پاسخایمنی، فراسنجههای خونی و استخوانی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
آنزیمتعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجههای گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
آنزیمتعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیرههای با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجههای گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
آنزیم آلانین ترانسفرازاثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
آنزیم ریبونوکلئاز پانکراس گوسفندتولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]
آویشناثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
ا
اجزای لاشهاثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویای برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خون جوجه خروسهای گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
ارتفاع پرزاثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
ارزش تغذیهایبررسی ارزش تغذیهای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عملآوری شده توسط باکتریهای تجزیه کنندهی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
اسانس زنیاناثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
اسانس مرزهسطـوح مختلـف اسانسهای میخـک و مـرزه بـر فراسنجههای تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضدمیکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
اسانس میخکسطـوح مختلـف اسانسهای میخـک و مـرزه بـر فراسنجههای تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضدمیکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
اسپرمتأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
استخوانمقایسه تأثیر لیزینهیدروکلراید و بایولیزسولفات بر عملکرد، پاسخایمنی، فراسنجههای خونی و استخوانی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
اسید چربتأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
اسیدهای چرب فرارسطـوح مختلـف اسانسهای میخـک و مـرزه بـر فراسنجههای تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضدمیکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
اسید هیومیکاثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخصهای عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
افزایش وزنتأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون، استخوان و عادتپذیری جوجههای گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
امگا 3تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
انتخابنوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
انرژی قابل سوخت و سازارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
ایرانشناسایی کل ریزماهوارهها در ژنوم شترهای دوکوهانه ایرانی با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]
ب
باکتریهای جدا شدهتأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتریها و قارچهای بیهوازی شکمبهی برههای پرواری عربی در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
باکتریهای روده کوراثر نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخصهای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
برگ درختتعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلیاتیلنگلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
برگ عنابجایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
برهتأثیر قرص آهستهرهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی میشهای آبستن لری-بختیاری و برههای آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
برههای پرواریجایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
بز مهابادیاثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
بلدرچین ژاپنیاثرات تزریق داخل تخم سینبیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجههای خونی و عملکردی جوجههای تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
بیوانفورماتیکتولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]
پ
پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوسسطـوح مختلـف اسانسهای میخـک و مـرزه بـر فراسنجههای تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضدمیکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
پروبیوتیک پروتکسینتأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میشهای لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
پروبیوتیک و پریبیوتیکاثرات تزریق داخل تخم سینبیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجههای خونی و عملکردی جوجههای تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
پروتئین ایدهآلنیاز ترئونین قابلهضم مرغان تخمگذار هایلاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
پروتئین خامارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
پروتکسیناثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
پروتوزوآاثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد برههای پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
پریبیوتیکاثر نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخصهای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
پلیاتیلنگلایکولتعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلیاتیلنگلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
پوسته تخم مرغاثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
ت
تاننجایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
تخمیر شکمبهایبررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوسالههای شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجههای رشد، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
تخمیر شکمبهایبررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
ترئونیناثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
ترئونیننیاز ترئونین قابلهضم مرغان تخمگذار هایلاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
ترانسکریپتومشناسایی چند شکلیهای تکنوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
ترکیبات شیرتأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میشهای لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
ترکیب ژنتیکینوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
ترکیب شیراثر انواع نمکهای کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
ترکیب شیمیاییجایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ترکیب شیمیاییتاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم علوفههای آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
ترکیب شیمیاییتعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلیاتیلنگلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
تریگلیسریداثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
تزریق داخل تخممرغیاثرات تزریق داخل تخم سینبیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجههای خونی و عملکردی جوجههای تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
تعادل الکترولیتی جیرهاثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
تفاله انگورارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
تنش سرماییتأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیتهای خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
توالییابی کل ژنومشناسایی کل ریزماهوارهها در ژنوم شترهای دوکوهانه ایرانی با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]
تولید شیراثر انواع نمکهای کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
تولید گازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانولهای نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریتههای مختلف ذرتهای تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]
تولید گازتعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلیاتیلنگلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
تولید گازبررسی ارزش تغذیهای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عملآوری شده توسط باکتریهای تجزیه کنندهی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
تولید گازسطـوح مختلـف اسانسهای میخـک و مـرزه بـر فراسنجههای تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیـرات ضدمیکروبی آنها بر باکتری پپتواستـرپتوکـوکوس انئـروبیوس(Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 335-349]
تولید گازتأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
تولید گازاثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
ج
جایگزینی نوکلئوتیدیشناسایی چند شکلیهای تکنوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
جفت گیری تصادفینوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
جوجهبررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریختشناسی ژژنوم در جوجههای گوشتی در دورههای آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
جوجهگوشتیمقایسه تأثیر لیزینهیدروکلراید و بایولیزسولفات بر عملکرد، پاسخایمنی، فراسنجههای خونی و استخوانی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
جوجه گوشتیاثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویای برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خون جوجه خروسهای گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
جوجه گوشتیتأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیتهای خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
جوجه گوشتیتعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجههای گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
جوجه گوشتیتعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیرههای با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجههای گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
جوجه گوشتیاثر نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخصهای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
جوجههای گوشتیاثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
چ
چربی لاشهاثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیرههای بر پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
چند شکلی تک نوکلئوتیدیشناسایی چند شکلیهای تکنوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
ح
حداکثر درستنمایی محدود شدهبرآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفهها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
خ
خاکستر درشتنیتأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون، استخوان و عادتپذیری جوجههای گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
خوراکتأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
د
دادههای RNA-Seqشناسایی چند شکلیهای تکنوکلئوتیدی (SNP) بر روی ترانسکریپتوم گاوهای هلشتاین آمریکا و کلیستانی پاکستان [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 313-319]
دارچیناثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
دانه کتانتأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
درصد افت خونابهاثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخصهای عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
دفاع آنتیاکسیدانیاثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیرههای بر پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
دمای تابستاناثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
دوره دوم تولیدنیاز ترئونین قابلهضم مرغان تخمگذار هایلاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
ذ
ذرتتعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیرههای با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجههای گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
ذرت سینگل کراس 702خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانولهای نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریتههای مختلف ذرتهای تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]
ذرتهای وارداتیخصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانولهای نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریتههای مختلف ذرتهای تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]
ر
رشدمقایسه تأثیر لیزینهیدروکلراید و بایولیزسولفات بر عملکرد، پاسخایمنی، فراسنجههای خونی و استخوانی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
روش بیزیبرآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفهها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
روش سطوح حذفی مستقلنوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
روشهای DAPC و PCAمقایسه روشهای تجزیه مؤلفههای اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفههای اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخالتکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
روش های محاسباتیبررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
روغن سویابررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوسالههای شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجههای رشد، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
ریختشناسی ژژنومبررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریختشناسی ژژنوم در جوجههای گوشتی در دورههای آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
ریز RNAبررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
ریزماهوارهشناسایی کل ریزماهوارهها در ژنوم شترهای دوکوهانه ایرانی با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]
ز
زمان برداشتتاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم علوفههای آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
زندهمانیبرآورد پارامترهای ژنتیکی زندهمانی در برههای گوسفند عربی با استفاده از دو مدل خطی و ویبال [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
ژ
ژلاتیناسیون و گوارش پذیری نشاستهخصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانولهای نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریتههای مختلف ذرتهای تجاری-وارداتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 43-64]
س
ساختار جمعیتمقایسه روشهای تجزیه مؤلفههای اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفههای اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخالتکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
سرولوپلاسمینتأثیر قرص آهستهرهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی میشهای آبستن لری-بختیاری و برههای آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
سطح علوفهبررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوسالههای شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجههای رشد، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
سمیت سلولیتولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]
سویای برشته شدهاثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویای برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خون جوجه خروسهای گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
سیستمایمنیبررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخهای ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
ش
شاخص اقتصادیاثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخصهای عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
شاخص تفکیکپذیریاثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
شاخص تولیداثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
شاخص رنگ قرمزیاثر جایگزینی سطوح مختلف بیوچار با مکمل معدنی جیره بر شاخصهای عملکرد رشد، کیفیت گوشت و خاکستر استخوان جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 537-549]
شاخصهای بیوشیمیایی خوناثر نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخصهای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
شتر دوکوهانهشناسایی کل ریزماهوارهها در ژنوم شترهای دوکوهانه ایرانی با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنوم [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 151-160]
شکمبهتأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
ص
صفات لاشهتأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیتهای خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
ض
ضایعات تقطیری گندمبررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریختشناسی ژژنوم در جوجههای گوشتی در دورههای آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
ع
عصاره مالت جوبررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخهای ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
عملکرداثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویای برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خون جوجه خروسهای گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
عملکردجایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
عملکردتاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای فیزیولوژیکی مرغان تخمگذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
عملکرداثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
عملکردبررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریختشناسی ژژنوم در جوجههای گوشتی در دورههای آغازین و رشد [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 235-248]
عملکردتأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخمگذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
عملکردتعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجههای گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
عملکردتعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیرههای با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجههای گوشتی در دوره 24 –1 روزگی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 369-388]
عملکردنیاز ترئونین قابلهضم مرغان تخمگذار هایلاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
عملکردبررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
عملکردبررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخهای ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
عملکرد رشداثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد برههای پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
عملکرد رشداثرات تزریق داخل تخم سینبیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجههای خونی و عملکردی جوجههای تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
عملکرد رشداثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 569-583]
عوامل تنظیمیبررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
عیار پادتناثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 351-368]
ف
فاکتورهای آغوزتأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میشهای لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
فرآوری حرارتیتعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجههای گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 275-290]
فراسنجه خونیتأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
فراسنجههای تولید گازتاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم علوفههای آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
فراسنجههای خوناثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویای برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خون جوجه خروسهای گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 123-135]
فراسنجههای خونیبررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
فراسنجههای خونی و فراسنجههای شکمبهایاثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد برههای پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
فعالیت آنتی اکسیدانیتأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
فعالیت زیستیتولید و بررسی ویژگیهای آنزیم نوترکیب ریبونوکلئاز پانکراس گوسفند [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 429-440]
ق
قابلیت هضماثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد برههای پرواری [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
قابلیت هضماثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
قابلیت هضمتاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم علوفههای آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-90]
قابلیت هضمتعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلیاتیلنگلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 91-107]
قابلیت هضماثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
قابلیت هضمبررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
قارچهای جدا شدهتأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتریها و قارچهای بیهوازی شکمبهی برههای پرواری عربی در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
قوچ کردیتأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 221-233]
ک
کرم ابریشمبررسی اثر پرسپترون چند لایه در صحت انتخاب ژن های ریز RNA کرم ابریشم (Bombyx mori) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 615-627]
کرم ابریشمنوترکیبی و انتخاب چند صفتی در پنج والد ژاپنی- شکل کرم ابریشم [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 463-474]
کرم خراطبررسی ارزش تغذیهای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عملآوری شده توسط باکتریهای تجزیه کنندهی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
کلسترولارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 585-600]
کنجاله سیاهدانهتأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخمگذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
کیفیت تخممرغتاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای فیزیولوژیکی مرغان تخمگذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
کیفیت تخممرغتأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخمگذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
کیفیت جوجه یکروزهاثرات تزریق داخل تخم سینبیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجههای خونی و عملکردی جوجههای تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 389-404]
گ
گاو شیریاثر انواع نمکهای کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
گوسالهاثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
گوساله شیرخوارتأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
گوسالههای شیرخواربررسی اثر متقابل روغن سویا و علوفه یونجه در جیره استارتر گوسالههای شیرخوار هلشتاین بر عملکرد، فراسنجههای رشد، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 321-334]
گوسفندتأثیر قرص آهستهرهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی میشهای آبستن لری-بختیاری و برههای آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
گوسفند عربیبرآورد پارامترهای ژنتیکی زندهمانی در برههای گوسفند عربی با استفاده از دو مدل خطی و ویبال [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
گوشبرهتأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
گوگردتأثیر قرص آهستهرهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی میشهای آبستن لری-بختیاری و برههای آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
ل
لیگنوسلولزبررسی ارزش تغذیهای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عملآوری شده توسط باکتریهای تجزیه کنندهی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
م
متابولیت خونیتأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیتهای خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی القایی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 249-262]
محیط کشت اختصاصیتأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتریها و قارچهای بیهوازی شکمبهی برههای پرواری عربی در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
مرغان تخمگذارتاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای فیزیولوژیکی مرغان تخمگذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
مرغان تخمگذارتأثیر سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد مرغان تخمگذار در سیکل دوم تولید [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 263-273]
مرغ تخمگذاربررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخهای ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
مستأثیر قرص آهستهرهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی میشهای آبستن لری-بختیاری و برههای آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 193-205]
مصرف خوراکتأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون، استخوان و عادتپذیری جوجههای گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
مصرف ماده خشکاثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-41]
معادلات رگرسیوننیاز ترئونین قابلهضم مرغان تخمگذار هایلاین W36 تغذیه شده با جیره گندم-سویا در دوره دوم تولید [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 525-536]
مقاومت در برابر شکستتأثیر محدودیت کلسیم و فسفر جیره در دوره رشد بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون، استخوان و عادتپذیری جوجههای گوشتی در دوره پایانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 551-567]
مکملفیتوژنیک(XTRACT 6930)تاثیر مکمل فیتوژنیک(XTRACT 6930) بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای فیزیولوژیکی مرغان تخمگذار [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 137-149]
منبع لیزینمقایسه تأثیر لیزینهیدروکلراید و بایولیزسولفات بر عملکرد، پاسخایمنی، فراسنجههای خونی و استخوانی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 417-428]
مواد معدنی آغوزتأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میشهای لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
میش لری بختیاریتأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میشهای لری بختیاری [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 489-498]
ن
نانو ذرات نقرهتأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 475-788]
نانو نقرهاثر نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی روده کور و برخی از شاخصهای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 291-302]
نرخ رشدبرآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفهها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
نژادهای اسب خاورمیانهمقایسه روشهای تجزیه مؤلفههای اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفههای اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخالتکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
نشانگرهای SNPمقایسه روشهای تجزیه مؤلفههای اصلی (PCA) و تجزیه تشخیصی مؤلفههای اصلی (DAPC) در بررسی ساختار جمعیتی نژادهای اسب آخالتکه، عرب و کاسپین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 453-462]
نشخوارکنندگانبررسی ارزش تغذیهای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عملآوری شده توسط باکتریهای تجزیه کنندهی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 207-220]
نعناعاثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 161-173]
نمک کلسیمی اسید چرباثر انواع نمکهای کلسیمی اسیدهای چرب بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 175-192]
و
وراثتپذیریبرآورد پارامترهای ژنتیکی زندهمانی در برههای گوسفند عربی با استفاده از دو مدل خطی و ویبال [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
وراثتپذیریبرآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفهها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
ویتامین Aاثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیرههای بر پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
ویتامین ثتأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 65-75]
ویسکوزیتهاثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیرههای بر پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
ه
هسته خرمابررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و خونی گوسفند عربی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 499-512]
هضمپذیریاثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیرههای بر پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 405-416]
هضم دو مرحلهایتأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتریها و قارچهای بیهوازی شکمبهی برههای پرواری عربی در شرایط برونتنی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 513-524]
همبستگیبرآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی منحنی رشد لجستیک و همبستگی مولفهها در گوسفند زندی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 441-451]
هیستولوژی رودهبررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد، پاسخهای ایمنی و تغییرات هیستولوژیک ژژنوم مرغ-های تخمگذار [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 601-614]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد