نویسنده = محسن دانش مسگران
تعداد مقالات: 9
1. بررسی قابلیت هضم انواع خلر فرآوری شده در سیستم تولید گاز و محیط شکمبه و روده در شرایط برون تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 تیر 1400

10.22067/ijasr.2021.38285.0

حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده


3. تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 221-233

10.22067/ijasr.v13i3.87332

سعید فیروزه؛ امیرهوشنگ فلاح راد؛ پژمان میرشکرایی؛ عباس پرهام؛ محسن دانش مسگران


4. ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذب‌های سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجه‌های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399

10.22067/ijasr.v12i3.75843

محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ مجید حیاتی آشتیانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ سید مرتضی وقار سیدین


5. کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 179-193

10.22067/ijasr.v1397i1.63032

میترا مزینانی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ ٰرضا ولی زاده


6. بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، پاییز 1397، صفحه 163-178

10.22067/ijasr.v10i2.39506

سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور


7. اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 146-157

10.22067/ijasr.v9i2.37842

الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ علیرضا وکیلی


9. تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 227-237

10.22067/ijasr.v8i2.24971

سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمدحسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی