نویسنده = محسن دانش مسگران
تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1402

10.22067/ijasr.2023.82800.1151

امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402

10.22067/ijasr.2023.84688.1175

فرزانه محمدی؛ محسن دانش مسگران؛ سید علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ Mohammadreza Hosseindokht


بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم دانه‌ خلر فرآوری شده با روش‌های مختلف حرارتی در شرایط in vitro و in situ

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-41

10.22067/ijasr.2021.38285.0

حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده


تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 221-233

10.22067/ijasr.v13i3.87332

سعید فیروزه؛ امیرهوشنگ فلاح راد؛ پژمان میرشکرایی؛ عباس پرهام؛ محسن دانش مسگران


ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذب‌های سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجه‌های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 277-289

10.22067/ijasr.v12i3.75843

محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ مجید حیاتی آشتیانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ سید مرتضی وقار سیدین


کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 179-193

10.22067/ijasr.v1397i1.63032

میترا مزینانی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ ٰرضا ولی زاده


بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178

10.22067/ijasr.v10i2.39506

سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور


اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 146-157

10.22067/ijasr.v9i2.37842

الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ سید علیرضا وکیلی


تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 227-237

10.22067/ijasr.v8i2.24971

سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی


برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391

10.22067/ijasr.v4i1.13919

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، دی 1390

10.22067/ijasr.v4i4.20325

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


تاثیر منبع چربی جیره و فرآوری دانه جو بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی

دوره 3، شماره 3، مهر 1389

10.22067/ijasr.v3i3.11301

یونس علی علی جو؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388

10.22067/ijasr.v1i2.1970

احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


بررسی تاثیر جایگزینی کنجاله کلزا با کنجاله سویا بر جمعیت قارچ های بی هوازی شکمبه با استفاده از روش رقابتی PCR

دوره 1، شماره 2، تیر 1388

10.22067/ijasr.v1i2.1981

محمدرضا نصیری؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ محمدهادی سخاوتی


استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 61-72

10.22067/ijasr.v1i1.1243

حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران