کلیدواژه‌ها = جوجه های گوشتی
تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه کلزا در جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1401

10.22067/ijasr.2022.75836.1068

نجیب الله فیاض؛ حسن کرمانشاهی؛ حیدر زرقی


اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، فروردین 1394، صفحه 329-339

10.22067/ijasr.v7i3.30357

فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حسین واثقی؛ فهیمه محمد نژاد؛ وحید واحدی


تاثیر استفاده از پودر خرفه بر سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 2، مهر 1393

10.22067/ijasr.v6i2.24006

محمدرضا قربانی؛ محمد بوجارپور؛ منصور میاحی؛ جمال فیاضی؛ سیدرضا فاطمی طباطبایی؛ صالح طباطبایی وکیلی


تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر

دوره 5، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 175-181

10.22067/ijasr.v5i3.31524

مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، خرداد 1390

10.22067/ijasr.v3i4.12547

هانی اربابیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده


تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389

10.22067/ijasr.v2i1.3104

مرتضی هاشمی عطار؛ جواد آرشامی؛ حسین اسماعیل زاده؛ رضا مجیدزاده هروی