نویسنده = حسن نصیری مقدم
تعداد مقالات: 15
2. اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 328-339

10.22067/ijasr.v9i3.41088

نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده


3. تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی

دوره 7، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 34-46

10.22067/ijasr.v7i1.48327

محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابولقاسم گلیان؛ احمد رضا راجی؛ رضا فرهوش؛ اصغر زربان


6. اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 447-455

10.22067/ijasr.v7i4.22302

ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم


10. برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، بهار 1391

10.22067/ijasr.v4i1.13919

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


11. برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، زمستان 1390

10.22067/ijasr.v4i4.20325

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


12. تأثیر سطوح مختلف سویای اکسترود شده و آنزیم آویزایم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، زمستان 1389

10.22067/ijasr.v3i2.11011

حسن نصیری مقدم؛ مونا آزادگان مهر؛ لیلا زرتاش؛ محمود سالمی


13. استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، تابستان 1388، صفحه 61-72

10.22067/ijasr.v1i1.1243

حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران


14. اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، بهار 1388

10.22067/ijasr.v1i2.1970

احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران