نویسنده = اکبر تقی زاده
تاثیر استفاده از افزودنی‌های مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت

دوره 14، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-12

10.22067/ijasr.2021.38281.0

اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ حمید محمدزاده؛ مقصود بشارتی


تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 17-26

10.22067/ijasr.v1397i1.64060

حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده


اثر افزودنی‌های باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی، تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت

دوره 10، شماره 2، آبان 1397، صفحه 179-193

10.22067/ijasr.v10i2.63019

سیما علائی باهر؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی


تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 6، شماره 1، مرداد 1393

10.22067/ijasr.v6i1.20857

حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ پرویز یاسان؛ جلیل شجاع؛ علی نیکخواه


تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 6، شماره 4، فروردین 1393، صفحه 312-323

10.22067/ijasr.v6i4.23501

یونس طهمزی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ مهدی مقدم


جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ

دوره 5، شماره 1، مرداد 1392

10.22067/ijasr.v5i1.24505

مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا


پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، فروردین 1392

10.22067/ijasr.v5i4.33859

سمیه رحمانی؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ سید علی میرقلنج