نویسنده = احمد حسن آبادی
تعداد مقالات: 30
1. اثر سطوح مختلف فیبر خام و چربی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی جوان با استفاده از مدل رویه‌ی پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1400

10.22067/ijasr.2021.38291.0

فاطمه عزیز علی آبادی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ سعید زره داران


10. اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 328-339

10.22067/ijasr.v9i3.41088

نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده


12. تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 154-161

10.22067/ijasr.v8i1.36772

محمدرضا نصیری؛ علیرضا حق پرست؛ محمد محسن زاده؛ احمد حسن آبادی؛ خدیجه نصیری؛ زهرا رودباری؛ محمد دوستی


15. اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 437-446

10.22067/ijasr.v7i4.21474

آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی


16. اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 447-455

10.22067/ijasr.v7i4.22302

ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم