آب مغناطیسیارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
آتنولولبررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
آدیپونکتینبیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی برههای نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
آزمایشگاهیمقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
آسکوربیکاسیدتأثیر افزودن آسکوربیکاسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
آسیتبررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
آمیخته گریارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
آنتی بادیتولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
آنتی بیوتیکاثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجههای تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچهای شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
آنزیم، تریتیکالهاثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
آنزیمهای آنتیاکسیدانتیتأثیر افزودن آسکوربیکاسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
آنزیمهای کبدیاثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر سامانه آنتیاکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیمهای کبدی و برخی فراسنجههای خون جوجههای گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
ا
ارزش تغذیهایاثرات عملآوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیهای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
ارزش غذاییارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیهای یونجه اواخر گلدهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
ارقام جومطالعه بخشهای پروتئین و کربوهیدرات ارقام مختلف جو به روش سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کرنل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 541-552]
اسانستأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
اسانسهای گیاهیاثر اسانسهای گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
اسپرم،استفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
اسپرم پوشش دار شدهاثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
استان خراسان جنوبیتعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 34-42]
اسیدهای چرب سیس و ترانستعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 34-42]
اسید هیدروبرومیکاثرات عملآوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیهای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
اشرشیاکلیهمسانهسازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بیدوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]
اشرشیاکلیO157:H7تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
اشریشیا کولایاثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
افزایش وزن روزانهبرآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
ال-کارنتینتاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
ال- کارنیتینتأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
انتخاب واگرابررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
انتقال ژن به واسطه اسپرماستفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
انجماد-یخگشاییتأثیر افزودن آسکوربیکاسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
ایمنوگلوبولین Gاثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر سامانه آنتیاکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیمهای کبدی و برخی فراسنجههای خون جوجههای گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
ایمنی سلولیتاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
ایمنی سلولیتأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
ایمنی هومورالتأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
ایمونوگلوبینYتولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
ب
باروریاثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
بازده لاشهارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
بافت بیضهاثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیبهای ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رتهای نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
بافتشناسیاثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدیلاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافتشناسی و فلور میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
باکتری با سیلوس سوبتیلیسمقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
برگ برهان یا گل ابریشممقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
برون تنیاثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجههای تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچهای شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
بز سانناثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
بقایای ماشاثرات عملآوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیهای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
بلدرچینتأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریختشناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچینهای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]
بیان ژنبیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی برههای نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
بیضهبیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی برههای نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
بیوفیلممقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
پ
پارامتر های ژنتیکیبرآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
پارامترهای ژنتیکیتجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
پارامترهای ژنتیکیبرآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
پاسخ ایمنیبررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجههایگوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
پاسخ ایمنیبررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولیدمثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
پاسخ ایمنی همورالتاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
پایداری هوازیاثر اسانسهای گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
پدیوکوکوساسیدیلاکتیسیاثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدیلاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافتشناسی و فلور میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
پراکسید هیدروژناثرات عملآوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیهای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
پرتو الکتروناثرات عملآوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیهای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
پرتو گاماترکیبات ضد تغذیهای و تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عملآوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
پرتو میکروویوترکیبات ضد تغذیهای و تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عملآوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
پروبیوتیکبررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیرههای جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
پروبیوتیکاثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجههای تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچهای شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
پنبهدانه کاملاثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
پنسی ان ویشناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
پودر زردچوبهتعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
پودر سیرتاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
تاننتعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
تب بیدوام گاوی (BEF)همسانهسازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بیدوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]
تجزیهپذیری شکمبهایترکیبات ضد تغذیهای و تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عملآوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
تخم بلدرچینبررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
تخم پنبه ورامینمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاینهای موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
تراکم مواد مغذیتأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
ترانسفکشناستفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
ترکیبات شیراثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
ترکیب شیمیاییتاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
ترکیب شیمیاییتأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
ترکیب شیمیاییمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاینهای موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
تستوستروناثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیبهای ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رتهای نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
تعیین توالی مستقیمشناسایی واریانتهای آللی مختلف ژن پرایون مؤثر بر بیماری اسکراپی در بُزهای نژاد نائینی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 502-510]
تفاله دانه انارمقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
تفاله سیباثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
تلقیح باکتریاییتأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
تنش گرماییتأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
تنش گرماییتعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
تنش گرماییاثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر سامانه آنتیاکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیمهای کبدی و برخی فراسنجههای خون جوجههای گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومیشناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
توازن منفی انرژیاثر کوتاهکردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
تولک بریبررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
تولید شیراثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
تولید گازتعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
تولید گازتاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
تولید گازاثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
تولید گازاثر اسانسهای گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
تولید گازتأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
تولید گازمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاینهای موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
تولید مثلبیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی برههای نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
جوجه گوشتیتاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
جوجهگوشتیمقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
جوجهگوشتیبررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیرههای جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
جوجه گوشتیارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
جوجه گوشتیتأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
جوجه گوشتیتعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
جوجه گوشتیاثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر سامانه آنتیاکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیمهای کبدی و برخی فراسنجههای خون جوجههای گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
جوجههای گوشتیبررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجههایگوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
جوجه های گوشتیاثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
جوجه های گوشتیبررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
جو رودشتمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاینهای موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
چ
چسبندگیاثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
چیپ 50کی گوسفندیشناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
خ
خانواده نعنااثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
خرمای ضایعاتیاثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
د
دانه مندابترکیبات ضد تغذیهای و تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عملآوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
درصد مواد جامد بدون چربی شیرتجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
درون کیسه ایمقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
دنبه و گوشت گوسفندتعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 34-42]
دوربینبررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
دوره تخم گذاریبررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
دوره خشکیاثر کوتاهکردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
دوره شیردهیاثر کوتاهکردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
دیابتاثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیبهای ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رتهای نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
ذ
ذخیره سازی منیاثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
ر
رت ویستاراثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیبهای ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رتهای نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
رزماریتأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریختشناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچینهای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]
رزماریتأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
روغنتعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
روغن اکسید شدهاثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
ریخت شناسیاثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
ز
زردچوبهاثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیبهای ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رتهای نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
زمان برداشتاثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
ژ
ژن گلیکوپروتئین Gهمسانهسازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بیدوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]
س
سرباثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیبهای ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رتهای نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
سنتز پروتئین میکروبیاثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
سوآپمقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
سیستم پروتئینمطالعه بخشهای پروتئین و کربوهیدرات ارقام مختلف جو به روش سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کرنل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 541-552]
سیلاژ ذرتاثر اسانسهای گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
سیلاژ یونجهاثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
شتر تک کوهانهتجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی و فیلوژنتیکی ژن COX3 میتوکندری شترهای تک کوهانه و دوکوهانه ایران [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 361-369]
شتر دوکوهانهتجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی و فیلوژنتیکی ژن COX3 میتوکندری شترهای تک کوهانه و دوکوهانه ایران [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 361-369]
شوریتاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
ص
صفات کیفی تخممرغاثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
ض
ضایعات و پسماندهاترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز ورمیکمپوست تهیه شده از محتویات شکمبهای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
ع
عملکردبررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجههایگوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
عملکردمقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
عملکرداثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
عملکردتعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
عملکردبررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
عملکرداثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
عملکردتأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریختشناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچینهای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]
عملکردبررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولیدمثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
عملکردتأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
عملکرد تولیدی و تولیدمثلیدوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 185-196]
عملکرد جوجه گوشتیتأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
عملکرد، فلورمیکروبیاثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدیلاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافتشناسی و فلور میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
عملکرد نتاجارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
ف
فرأسنجه های خونیاثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
فراسنجه استخوانیتعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
فراسنجههای تجزیهپذیریمقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
فراسنجه های تولید گازاثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجههای تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچهای شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
فراسنجه های خوناثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
فراسنجههای خونیبررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجههایگوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
فراسنجههای خونیاثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
فراسنجه های خونیتأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
فراسنجه های خونیبررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
فرم های مختلف آللیشناسایی واریانتهای آللی مختلف ژن پرایون مؤثر بر بیماری اسکراپی در بُزهای نژاد نائینی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 502-510]
فعالیت جویدنتأثیر تغذیه سیلاژ تفاله پرتقال بر عملکرد پرواری برههای نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
فیتازبررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیرههای جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
فیزیولوژیاثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
ق
قابلیت هضممقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
قابلیت هضمتاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
قابلیت هضماثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
قابلیت هضماثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
قابلیت هضم برونتنیتأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
قابلیت هضم مواد مغذیاثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدیلاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافتشناسی و فلور میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
قارچ های شکمبهاثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجههای تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچهای شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
قفسبررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
قوچتأثیر افزودن آسکوربیکاسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
قوچ افشاریبیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی برههای نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
کربوهیدرات خالص کرنلمطالعه بخشهای پروتئین و کربوهیدرات ارقام مختلف جو به روش سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کرنل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 541-552]
کرم خاکیترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز ورمیکمپوست تهیه شده از محتویات شکمبهای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
کود مرغیترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز ورمیکمپوست تهیه شده از محتویات شکمبهای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
کوشیاتاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
گاوشیریدوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 185-196]
گاوشیریاثر کوتاهکردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
گاو شیری هلشتاینبررسی عوامل موثر بر نسبت جنسی ثانویه گاوهای شیری هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 206-215]
گاومیشمقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
گلرنگ زرقانمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاینهای موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
گلوتامینتأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
گلوتایتون پراکسیدازاثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر سامانه آنتیاکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیمهای کبدی و برخی فراسنجههای خون جوجههای گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
گوساله شیرخواراثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
گوسفندتجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
گوسفندارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
گوسفندشناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
گوسفند سنگسریبرآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
گوسفند کردیبرآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
ل
لاشهارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
لاکتوباسیلاثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
لاکتوکوکوسلاکتیسبررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیرههای جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
لیپوفکتامیناستفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
مایع منیاثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
متابولیتهای خوناثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
متابولیسماثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
محتویات شکمبهترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز ورمیکمپوست تهیه شده از محتویات شکمبهای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
محدودیت غذاییبررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولیدمثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
محصول فرعی کشمشارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیهای یونجه اواخر گلدهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
مدل روزآزمونتجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
مرحله رشداثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
مرزنجوشمقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
مرغان بومی خراسانبررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولیدمثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
مرغان تخمگذارتأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
مرغ تخمگذاراثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
مرغ تخمگذاربررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
مرغ تخم گذار لگهورنتولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
مواد ضد تغذیهایترکیبات ضد تغذیهای و تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عملآوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
مونت بیلیارداثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
نانومولتیویتامینبررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجههایگوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
نسبت بختدوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 185-196]
نسبت ثانویه جنسیبررسی عوامل موثر بر نسبت جنسی ثانویه گاوهای شیری هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 206-215]
نسبت کلیبربرآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
نشخوارکنندگانارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیهای یونجه اواخر گلدهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
نمونه گیری گیبسبرآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
نواحی قابل کد گذاری ژن پرایونشناسایی واریانتهای آللی مختلف ژن پرایون مؤثر بر بیماری اسکراپی در بُزهای نژاد نائینی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 502-510]
نوترکیببررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیرههای جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
نوک زدنبررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
وراثت پذیریبرآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
ورتکسمقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
ورمیکمپوستترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز ورمیکمپوست تهیه شده از محتویات شکمبهای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
وضعیت آنتی اکسیدانیبررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
ویتامین cتأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
ویرجینیامایسینمقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
ویژگی های فیزیکیبررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
ویژگی های مکانیکیبررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
ه
هسته اناراثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
هضمپذیریمقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
هضم شکمبه ایتعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
همسانه سازیهمسانهسازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بیدوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]
ی
یونجهاثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
یونجه اواخر گلدهیارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیهای یونجه اواخر گلدهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد