نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب مغناطیسی ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
  • آتنولول بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
  • آدیپونکتین بیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی بره‌های نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
  • آزمایشگاهی مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
  • آسکوربیک‌اسید تأثیر افزودن آسکوربیک‌‌اسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
  • آسیت بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
  • آمیخته گری ارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
  • آنتی بادی تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
  • آنتی بیوتیک اثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجه‌های تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچ‌های شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
  • آنزیم، تریتیکاله اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانتی تأثیر افزودن آسکوربیک‌‌اسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
  • آنزیم‌های کبدی اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]

ا

  • ارزش تغذیه‌ای اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
  • ارزش غذایی ارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیه‌‌ای یونجه اواخر گل‌دهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
  • ارزیابی مدل ارزیابی مدل دینامیکی متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 569-583]
  • ارقام جو مطالعه بخش‌های پروتئین و کربوهیدرات ارقام مختلف جو به روش سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کرنل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 541-552]
  • اسانس تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
  • اسانس‌های گیاهی اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
  • اسپرم، استفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
  • اسپرم پوشش دار شده اثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
  • استان خراسان جنوبی تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 34-42]
  • اسیدهای چرب سیس و ترانس تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 34-42]
  • اسید هیدروبرومیک اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
  • اشرشیاکلی همسانه‏سازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بی‏دوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]
  • اشرشیاکلیO157:H7 تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
  • اشریشیا کولای اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
  • افزایش وزن روزانه برآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
  • ال-کارنتین تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
  • ال- کارنیتین تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
  • انتخاب واگرا بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
  • انتقال ژن به واسطه اسپرم استفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
  • انجماد-یخ‌گشایی تأثیر افزودن آسکوربیک‌‌اسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
  • اندازه ذرات تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
  • انکوباتور دیزی مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
  • اوره، تفاله مرکبات تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
  • ایمنوگلوبولین G اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
  • ایمنی سلولی تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
  • ایمنی سلولی تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
  • ایمنی هومورال تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
  • ایمونوگلوبینY تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]

ب

  • باروری اثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
  • بازده لاشه ارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
  • بافت بیضه اثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیب‌های ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رت‌های نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
  • بافت‌شناسی اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
  • باکتری با سیلوس سوبتیلیس مقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
  • برگ برهان یا گل ابریشم مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
  • بره پرواری تأثیر تغذیه شبدر برسیم سیلویی مخلوط با تفاله ی خشک مرکبات بر عملکرد بره پرواری زل [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-56]
  • برون تنی اثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجه‌های تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچ‌های شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
  • بز سانن اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
  • بقایای ماش اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
  • بلدرچین تأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریخت‌شناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچین‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]
  • بیان ژن بیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی بره‌های نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
  • بیضه بیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی بره‌های نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]
  • بیوفیلم مقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]

پ

  • پارامتر های ژنتیکی برآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
  • پارامترهای ژنتیکی تجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
  • پارامترهای ژنتیکی برآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
  • پاسخ ایمنی بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
  • پاسخ ایمنی بررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولید‌مثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
  • پاسخ ایمنی همورال تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
  • پایداری هوازی اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
  • پدیوکوکوس‌اسیدی‌لاکتیسی اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
  • پراکسید هیدروژن اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
  • پرتو الکترون اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 441-454]
  • پرتو گاما ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
  • پرتو میکروویو ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
  • پروبیوتیک بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
  • پروبیوتیک اثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجه‌های تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچ‌های شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
  • پنبه‌دانه کامل اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
  • پنسی ان وی شناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 ‌نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50‌کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
  • پودر زردچوبه تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • پودر سیر تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
  • پیش‌بینی ارزیابی مدل دینامیکی متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 569-583]

ت

  • تانن تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
  • تب بی‏دوام گاوی (BEF) همسانه‏سازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بی‏دوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]
  • تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
  • تخم بلدرچین بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
  • تخم پنبه ورامین مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاین‌های موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
  • تراکم مواد مغذی تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
  • ترانسفکشن استفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
  • ترکیبات شیر اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
  • ترکیب شیمیایی تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
  • ترکیب شیمیایی تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
  • ترکیب شیمیایی مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاین‌های موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
  • تستوسترون اثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیب‌های ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رت‌های نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
  • تعیین توالی مستقیم شناسایی واریانت‌های آللی مختلف ژن پرایون مؤثر بر بیماری اسکراپی در ‌بُزهای نژاد نائینی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 502-510]
  • تفاله دانه انار مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
  • تفاله سیب اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
  • تفاله سیب‌زمینی اثر جاذب کننده‌های مختلف رطوبت بر کیفیت تخمیر سیلاژ حاوی تفاله ی مرطوب سیب‌زمینی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 248-257]
  • تفاله گوجه تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • تفاله ی خشک مرکبات تأثیر تغذیه شبدر برسیم سیلویی مخلوط با تفاله ی خشک مرکبات بر عملکرد بره پرواری زل [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-56]
  • تلقیح باکتریایی تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
  • تنش گرمایی تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
  • تنش گرمایی تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • تنش گرمایی اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
  • تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی شناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 ‌نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50‌کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
  • توازن منفی انرژی اثر کوتاه‏کردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
  • تولک بری بررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
  • تولید شیر اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
  • تولید گاز تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
  • تولید گاز تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
  • تولید گاز اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
  • تولید گاز اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
  • تولید گاز تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
  • تولید گاز مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاین‌های موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
  • تولید مثل بیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی بره‌های نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]

ج

  • جاذب الرطوبه اثر جاذب کننده‌های مختلف رطوبت بر کیفیت تخمیر سیلاژ حاوی تفاله ی مرطوب سیب‌زمینی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 248-257]
  • جوجه‌ گوشتی تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 132-140]
  • جوجه‌گوشتی مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
  • جوجه‌گوشتی بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
  • جوجه گوشتی ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
  • جوجه گوشتی تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
  • جوجه گوشتی تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • جوجه گوشتی اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
  • جوجه‌های گوشتی بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
  • جوجه های گوشتی اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
  • جوجه های گوشتی بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
  • جو رودشت مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاین‌های موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]

چ

  • چسبندگی اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
  • چیپ 50‌کی گوسفندی شناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 ‌نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50‌کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]

خ

  • خانواده نعنا اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
  • خرمای ضایعاتی اثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]

د

  • دانه منداب ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
  • درصد مواد جامد بدون چربی شیر تجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
  • درون کیسه ای مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
  • دنبه و گوشت گوسفند تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 34-42]
  • دوربین بررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
  • دوره تخم گذاری بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
  • دوره خشکی اثر کوتاه‏کردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
  • دوره شیردهی اثر کوتاه‏کردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
  • دیابت اثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیب‌های ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رت‌های نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]

ذ

  • ذخیره سازی منی اثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]

ر

  • رت ویستار اثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیب‌های ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رت‌های نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
  • رزماری تأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریخت‌شناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچین‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]
  • رزماری تأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌ مرغ در مرغان تخم‌گذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
  • روغن تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • روغن اکسید شده اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
  • ریخت شناسی اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]

ز

  • زردچوبه اثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیب‌های ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رت‌های نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
  • زمان برداشت اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]

ژ

  • ژن گلیکوپروتئین G همسانه‏سازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بی‏دوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]

س

  • سرب اثر محافظتی پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر آسیب‌های ناشی از استات سرب بر مصرف خوراک، تغییرات وزن و عملکرد تولید مثلی رت‌های نر ویستار [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 520-529]
  • سنتز پروتئین میکروبی اثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
  • سوآپ مقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
  • سیستم پروتئین مطالعه بخش‌های پروتئین و کربوهیدرات ارقام مختلف جو به روش سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کرنل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 541-552]
  • سیلاژ ذرت اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 415-427]
  • سیلاژ یونجه اثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
  • سیلو اثر جاذب کننده‌های مختلف رطوبت بر کیفیت تخمیر سیلاژ حاوی تفاله ی مرطوب سیب‌زمینی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 248-257]

ش

  • شاخص های تولیدی ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
  • شاخ و برگ زرشک تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
  • شبدر برسیم تأثیر تغذیه شبدر برسیم سیلویی مخلوط با تفاله ی خشک مرکبات بر عملکرد بره پرواری زل [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-56]
  • شتر تک کوهانه تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی و فیلوژنتیکی ژن COX3 میتوکندری شترهای تک کوهانه و دوکوهانه ایران [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 361-369]
  • شتر دوکوهانه تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی و فیلوژنتیکی ژن COX3 میتوکندری شترهای تک کوهانه و دوکوهانه ایران [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 361-369]
  • شوری تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]

ص

  • صفات کیفی تخم‌مرغ اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]

ض

  • ضایعات و پسماندها ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز ورمی‌کمپوست تهیه شده از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]

ع

  • عملکرد بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
  • عملکرد مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
  • عملکرد اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 298-312]
  • عملکرد تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • عملکرد بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
  • عملکرد اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
  • عملکرد تأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریخت‌شناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچین‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]
  • عملکرد بررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولید‌مثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌ مرغ در مرغان تخم‌گذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
  • عملکرد تولیدی و تولیدمثلی دوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 185-196]
  • عملکرد جوجه گوشتی تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
  • عملکرد، فلور‌میکروبی اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
  • عملکرد نتاج ارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]

ف

  • فرأسنجه های خونی اثر تغذیه سیلاژ یونجه با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآی شکمبه، میزان تولید پروتئین میکروبی و فراسنجه های خون در گوسفند کرمانی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 428-440]
  • فراسنجه استخوانی تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 313-328]
  • فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
  • فراسنجه های تولید گاز اثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجه‌های تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچ‌های شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
  • فراسنجه های خون اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
  • فراسنجه‌های خونی بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
  • فراسنجه‌های خونی اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
  • فراسنجه های خونی تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
  • فراسنجه های خونی بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
  • فرم های مختلف آللی شناسایی واریانت‌های آللی مختلف ژن پرایون مؤثر بر بیماری اسکراپی در ‌بُزهای نژاد نائینی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 502-510]
  • فعالیت جویدن تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
  • فیتاز بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
  • فیزیولوژی اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]

ق

  • قابلیت هضم مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-33]
  • قابلیت هضم تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
  • قابلیت هضم اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
  • قابلیت هضم تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
  • قابلیت هضم اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
  • قابلیت هضم برون‌تنی تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 553-568]
  • قابلیت‌ هضم مواد مغذی اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 455-467]
  • قارچ های شکمبه اثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجه‌های تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچ‌های شکمبه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 258-270]
  • قفس بررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
  • قوچ تأثیر افزودن آسکوربیک‌‌اسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 530-540]
  • قوچ افشاری بیان ژن آدیپونکتین و گیرنده 2 آن (AdipoR2) در مجرای تولیدمثلی بره‌های نر افشاری پیش از بلوغ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 667-676]

ک

  • کاه گندم تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
  • کربوهیدرات خالص کرنل مطالعه بخش‌های پروتئین و کربوهیدرات ارقام مختلف جو به روش سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کرنل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 541-552]
  • کرم خاکی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز ورمی‌کمپوست تهیه شده از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
  • کود مرغی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز ورمی‌کمپوست تهیه شده از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
  • کوشیا تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 238-247]
  • کیفیت اثر جاذب کننده‌های مختلف رطوبت بر کیفیت تخمیر سیلاژ حاوی تفاله ی مرطوب سیب‌زمینی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 248-257]
  • کیفیت تخم مرغ تأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌ مرغ در مرغان تخم‌گذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
  • کیفیت گوشت مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
  • کیفیت گوشت تأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریخت‌شناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچین‌های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 468-478]

گ

  • گاو استفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]
  • گاو مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
  • گاو شیری ارزیابی مدل دینامیکی متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 569-583]
  • گاوشیری دوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 185-196]
  • گاوشیری اثر کوتاه‏کردن دوره خشکی بر عملکرد تولیدمثلی و شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین با تعداد زایمان متفاوت [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 677-687]
  • گاو شیری هلشتاین بررسی عوامل موثر بر نسبت جنسی ثانویه گاوهای شیری هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 206-215]
  • گاومیش مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
  • گلرنگ زرقان مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاین‌های موتانت پنبه و گلرنگ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 616-624]
  • گلوتامین تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 284-297]
  • گلوتایتون پراکسیداز اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 688-700]
  • گوساله شیرخوار اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
  • گوسفند تجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
  • گوسفند ارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 174-184]
  • گوسفند شناسایی تنوع در تعداد کپی قطعه ژنومی 15 ‌نژاد گوسفند ایتالیایی با استفاده از چیپ 50‌کی گوسفندی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 489-501]
  • گوسفند سنگسری برآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
  • گوسفند کردی برآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]

ل

  • لاشه ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 86-95]
  • لاکتوباسیل اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-71]
  • لاکتوکوکوس‌لاکتیس بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
  • لیپوفکتامین استفاده از لیپوفکتامین به منظور ترانسفکشن اسپرم گاو نژاد هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 656-666]

م

  • ماده سیلویی تأثیر تغذیه شبدر برسیم سیلویی مخلوط با تفاله ی خشک مرکبات بر عملکرد بره پرواری زل [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-56]
  • مایع منی اثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 197-205]
  • متابولیت‌های خون اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
  • متابولیت های خونی بررسی روند تغییرات متابولیت های خونی میش های خالص قزل و دورگ آرخار مرینوس× قزل در اواخر آبستنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 392-402]
  • متابولیسم اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
  • محتویات شکمبه ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز ورمی‌کمپوست تهیه شده از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
  • محدودیت غذایی بررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولید‌مثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
  • محصول فرعی کشمش ارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیه‌‌ای یونجه اواخر گل‌دهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
  • مدل‏ روزآزمون تجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 162-173]
  • مرحله رشد اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
  • مرزنجوش مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
  • مرغان بومی خراسان بررسی اثر محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، خصوصیات تولید‌مثلی و شاخص تنش مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 479-488]
  • مرغان تخمگذار تأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌ مرغ در مرغان تخم‌گذار [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 646-655]
  • مرغ تخم‌گذار اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 340-350]
  • مرغ تخمگذار بررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
  • مرغ تخم گذار لگهورن تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 154-161]
  • مسمومیت آبستنی بررسی روند تغییرات متابولیت های خونی میش های خالص قزل و دورگ آرخار مرینوس× قزل در اواخر آبستنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 392-402]
  • مواد ضد تغذیه‌ای ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 72-85]
  • مونت بیلیارد اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 625-635]
  • میش خالص قزل بررسی روند تغییرات متابولیت های خونی میش های خالص قزل و دورگ آرخار مرینوس× قزل در اواخر آبستنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 392-402]
  • میش دورگ آرخار مرینوس× قزل بررسی روند تغییرات متابولیت های خونی میش های خالص قزل و دورگ آرخار مرینوس× قزل در اواخر آبستنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 392-402]

ن

  • نانومولتی‌‌ویتامین بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 96-107]
  • نرخ عبور تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 584-601]
  • نسبت بخت دوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 185-196]
  • نسبت ثانویه جنسی بررسی عوامل موثر بر نسبت جنسی ثانویه گاوهای شیری هلشتاین [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 206-215]
  • نسبت کلیبر برآورد پارامترهای ژنتیکی نسبت های کلیبر و صفات رشد در گوسفند کردی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 370-381]
  • نشخوارکنندگان ارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیه‌‌ای یونجه اواخر گل‌دهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]
  • نمونه گیری گیبس برآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
  • نواحی قابل کد گذاری ژن پرایون شناسایی واریانت‌های آللی مختلف ژن پرایون مؤثر بر بیماری اسکراپی در ‌بُزهای نژاد نائینی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 502-510]
  • نوترکیب بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 122-131]
  • نوک زدن بررسی تغییرات رفتاری مرغان تخمگذار تولک برده شده با جیره حاوی سطح بالای روی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 351-360]
  • نیتروژن ارزیابی مدل دینامیکی متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 569-583]

و

  • وراثت پذیری برآورد پارامترهای ژنتیکی اثرات مستقیم و مادری صفات رشد در گوسفند سنگسری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 382-391]
  • ورتکس مقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 18-25]
  • ورمی‌کمپوست ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز ورمی‌کمپوست تهیه شده از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 636-645]
  • وضعیت آنتی اکسیدانی بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 329-339]
  • ویتامین c تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 141-153]
  • ویرجینیا‌مایسین مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 108-121]
  • ویژگی های فیزیکی بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]
  • ویژگی های مکانیکی بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 216-226]

ه

  • هسته انار اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-17]
  • هضم‌پذیری مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 602-615]
  • هضم شکمبه ای تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 227-237]
  • همسانه‏ سازی همسانه‏سازی و تعیین توالی ژن گلیکوپروتئین G ویروس تب بی‏دوام گاوی در اشرشیاکلی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 511-519]

ی

  • یونجه اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 403-414]
  • یونجه اواخر گل‌دهی ارزش غذایی محصول فرعی کشمش و اثر آن در تخمیر و ارزش تغذیه‌‌ای یونجه اواخر گل‌دهی در نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 271-283]