کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تأثیر آویشن خشک شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در تراکم بالای پرورش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آبان 1401

10.22067/ijasr.2022.78413.1097

مصیب کریمی؛ امید علی اسماعیلی پور؛ مژگان مظهری؛ حسین دوماری


اثر کنجاله سیاه دانه همراه با مولتی آنزیم بر عملکرد رشد و شاخص‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 65-81

10.22067/ijasr.2021.38312.0

داود ارشادی؛ بهمن نوید شاد؛ حسین محب الدینی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ سمیرا کرامتی جبه دار


تأثیر سطوح تغذیه‌ای مختلف متیونین بر سیستم ایمنی و بیان ژن IFN در جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 3، آذر 1399

10.22067/ijasr.v12i3.81829

حمیدرضا سیدآبادی؛ خدیجه نصیری؛ زهرا رودباری؛ سید عبداله حسینی؛ ابوالفضل اکبری


تأثیر پودرگیاه دارویی کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus) بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم، آنزیم‌های کبدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش سرمایی

دوره 12، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 47-60

10.22067/ijasr.v12i1.71660

علی نقی شکری؛ صیفعلی ورمقانی؛ محمد اکبری قرائی؛ کامران طاهرپور؛ علی خطیب جو؛ مهدی سلطانی


بررسی چند شکلی ژن پومس(پرواپیوملانوکورتین) و ارتباط آن با صفات رشد درجوجه‌‌های گوشتی

دوره 12، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 103-112

10.22067/ijasr.v12i1.64015

حجت جعفری زاده؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ سید همایون فرهنگ فر


ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 1، مرداد 1395، صفحه 86-95

10.22067/ijasr.v8i1.22304

علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمد علی محمد پور