آسپارتات کینازآنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]
آسیتتاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجههای گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
آمیزشبررسی همخونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
آنتی اکسیداناثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
آنتی بیوتیتأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتیبیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
آنزیماثرات مخلوط تفالههای انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
ا
اپتی ژنکاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
احتیاجات آبستنیاثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
اسانساثرات اسانس مرزنگوش، شاهاسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجههای گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
اسانس شاه اسپرمارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاهاسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
اسب عرببررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای عرب ایرانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 481-487]
اسبهای ایرانیتنوع ژنتیکی خط پدری اسبهای ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
اسب های تالشیبررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسبهای کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
استخوانتاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجههای گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
اسید آمینهتعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
اسید لینولئیکتاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
اسیدهای چرب شیراثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغنکشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجههای خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
اشریشیاکلیاثرات اسانس مرزنگوش، شاهاسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجههای گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
افزایش وزن روزانهآنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
اکسترود کردناثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخشهای تجزیه پذیری و قابلیت هضم رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسههای نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
اکسید منیزیمتعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آنها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
الگوی رشدبررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجههای بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
انتخاب ژنومیانتخاب ژنومی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی بیزی و روشهای پارامتری مطالعه مقایسهای [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 377-388]
انرژیاثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
انرژی قابل سوخت و سازتعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
اواخر آبستنیتاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
اورهکاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
اوره آهسته رهشاثرات اوره آهسته رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
اوره پوشش دارکاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
ایمیونوگلوبینهاتاثیر استفاده از مکملهای افزودنی بر متابولیتهای خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبینها در گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
ب
بافت عضلهتوالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب گر در UTR 3' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-119]
بالانس انرژیتأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
بتائینتاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجههای گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
برهاثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
بره پرواریاثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
بره کرمانیتاثیر مکملهای آلی و معدنی روی در جیره برههای نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتیاکسیدانی و برخی فراسنجههای خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
بزاثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
بلدرچین ژاپنیتعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
بلوطاثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
بنتونیت سدیمتعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آنها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
بیوانفورماتیکپیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
بیوانفورماتیکآنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]
پ
پرتوتابیتعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
پر درآوریاثرات پیشمخلوط مواد معدنی بر عملکرد، پر درآوری، خصوصیات استخوان درشتنی و میزان تجمیع عناصر معدنی در سرم و پر جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 341-352]
پروبیوتیکتأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
پروبیوتیکتاثیر افزودنیهای بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
پروتئین تجزیهپذیرتولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبهای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
پروتئین میکروبیاثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
پلی مورفیسمشناسایی جهشهای FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]
ت
تانناثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
تجزیه پذیریاثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخشهای تجزیه پذیری و قابلیت هضم رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسههای نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
تخمیر شکمبهاثرات اوره آهسته رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
ترکیب شیمیاییتعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
تف دادناثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخشهای تجزیه پذیری و قابلیت هضم رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسههای نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
تنوع ژنتیکیبررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسبهای کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
تنوع ژنتیکیتنوع ژنتیکی خط پدری اسبهای ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
تنوع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای عرب ایرانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 481-487]
تولید گازتولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبهای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
ج
جمعیت میکروبیارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاهاسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
جمعیت میکروبیتأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتیبیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
جمعیت میکروبیتاثیر استفاده از مکملهای افزودنی بر متابولیتهای خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبینها در گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
جوجه گوشتیاثرات مخلوط تفالههای انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
جوجه گوشتیارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاهاسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
جوجه گوشتیاثرات اسانس مرزنگوش، شاهاسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجههای گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
جوجه گوشتی – عناصر معدنی کمنیازاثرات پیشمخلوط مواد معدنی بر عملکرد، پر درآوری، خصوصیات استخوان درشتنی و میزان تجمیع عناصر معدنی در سرم و پر جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 341-352]
جوجههای بومیبررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجههای بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
چ
چندشکلیتجزیه و تحلیل ژنوتیپی ناحیهی کمپلکس اصلی سازگاری بافتی در مرغهای بومی ایران [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 365-375]
خ
خصوصیات لاشهبررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجههای بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
خصوصیات لاشهاثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجههای خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در برههای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
خط پدریتنوع ژنتیکی خط پدری اسبهای ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
د
دانه جوتعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
دانه سویااثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخشهای تجزیه پذیری و قابلیت هضم رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسههای نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
دوره انتقالتاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
دوقلوزاییشناسایی جهشهای FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]
ر
رنگ گوشتتاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجههای گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
روابط فیلوژنیبررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسبهای کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
روش از آغازپیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
روشهای پارامتریانتخاب ژنومی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی بیزی و روشهای پارامتری مطالعه مقایسهای [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 377-388]
روغن پالمتاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
روغن کتاناثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجههای خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در برههای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
روغن ماهیتاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
روی پروتئیناتاثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
روی سولفاتاثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
روی گلایسیناتاثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
روی متیونیناثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
ریخت شناسی رودهتأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتیبیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
ریزRNAهاپیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
ژ
ژن BMP15شناسایی جهشهای FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]
س
ساکارومایسز سرویسیهتأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
سالمونلا تیفیموریوماثرات اسانس مرزنگوش، شاهاسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجههای گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
سبوس برنجاثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغنکشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجههای خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
سرعت تجزیهکاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
سطح ایمنیاثرات مخلوط تفالههای انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
سطوح پروتئین خوراک آغازیناثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
سوپراکسید دیسموتازتاثیر مکملهای آلی و معدنی روی در جیره برههای نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتیاکسیدانی و برخی فراسنجههای خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
ش
شبکههای عصبی بیزیانتخاب ژنومی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی بیزی و روشهای پارامتری مطالعه مقایسهای [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 377-388]
ص
صفات رشدآنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
صفات رشدبررسی همخونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
ط
طول عمر اقتصادیمطالعه تغییرات، پیشبینی مؤلفههای واریانس و فراسنجههای ژنتیکی تابع توزیع زندهمانی در میشهای نژاد کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 489-499]
ظ
ظرفیت بافریتعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آنها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
عملکرداثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
عملکرداثرات مخلوط تفالههای انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
عملکردارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاهاسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
عملکرداثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
عملکرداثرات اسانس مرزنگوش، شاهاسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجههای گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
عملکرد پرواراثرات اوره آهسته رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
ف
فراسنجه های خونیاثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجههای خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در برههای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
فراسنجه های خونیتاثیر افزودنیهای بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
فراسنجه های خونیاثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغنکشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجههای خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
فراسنجههای شکمبهایاثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
فلفل قرمزتأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتیبیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
ق
قابلیت هضماثرات اوره آهسته رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
قابلیت هضمتولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبهای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
قابلیت هضمتعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آنها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
قابلیت هضم استاندارد شدهتعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
قابلیت هضم ظاهریتعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
ک
کاسپین و عرببررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسبهای کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
کربنات منیزیمتعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آنها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبهای در شرایط برونتنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
کربوهیدرات غیرفیبریتولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبهای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
کرمانیآنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
کروموزوم Yتنوع ژنتیکی خط پدری اسبهای ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
کشت میکروبیعوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژنها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
کلزااثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
کند آزاد شوندهکاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
کورینه باکتریومآنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]
گاو شیریاثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغنکشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجههای خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
گوسالهتاثیر استفاده از مکملهای افزودنی بر متابولیتهای خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبینها در گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
گوساله هلشتایناثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
گوساله هلشتاینتاثیر افزودنیهای بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
گوسفندتوالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب گر در UTR 3' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-119]
گوسفندپیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
گوسفندشناسایی جهشهای FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]
گوسفند مغانیبررسی همخونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
ل
لیزینتاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجههای گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
لیزینآنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]
لینولنیک اسیداثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجههای خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در برههای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
م
متابولیتهای خونیارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاهاسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیتهای سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
مجموعه سازگاری بافتی (MHC)تجزیه و تحلیل ژنوتیپی ناحیهی کمپلکس اصلی سازگاری بافتی در مرغهای بومی ایران [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 365-375]
محصولات فرعی غلاتاثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغنکشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجههای خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
مخلوط تفالههااثرات مخلوط تفالههای انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
مدل لجستیکعوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژنها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
مرغ بومیتجزیه و تحلیل ژنوتیپی ناحیهی کمپلکس اصلی سازگاری بافتی در مرغهای بومی ایران [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 365-375]
مکمل افزودنیتاثیر استفاده از مکملهای افزودنی بر متابولیتهای خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبینها در گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
مکمل رویتاثیر مکملهای آلی و معدنی روی در جیره برههای نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتیاکسیدانی و برخی فراسنجههای خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
ملاساثرات اوره آهسته رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
مواد معدنیتاثیر مکملهای آلی و معدنی روی در جیره برههای نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتیاکسیدانی و برخی فراسنجههای خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
مولتی پلکسSTRبررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای عرب ایرانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 481-487]
مونوگلیسرید بوتیراتتاثیر افزودنیهای بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
میشتاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
میوستاتین و ریز RNAتوالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب گر در UTR 3' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-119]
نرخ عبوراثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
نسبت کلیبرآنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
نسل معادل کاملبررسی همخونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
نشانگرهای ریزماهوارهبررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسبهای کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
نشخوارکنندگانتاثیر استفاده از مکملهای افزودنی بر متابولیتهای خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبینها در گوسالههای هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
نیتروژن اوره ایتأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
و
وراثت پذیریآنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
ورم پستان وابسته به پاتوژنعوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژنها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
وزن بدنبررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجههای بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
وضعیت پر درآوریاثرات پیشمخلوط مواد معدنی بر عملکرد، پر درآوری، خصوصیات استخوان درشتنی و میزان تجمیع عناصر معدنی در سرم و پر جوجههای گوشتی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 341-352]
ه
هاپلوتایپتنوع ژنتیکی خط پدری اسبهای ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
هضم الیافتأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
هم خونیبررسی همخونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد