نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبستنی افزایش حساسیت کیت الایزای گلیکوپروتئین مرتبط با آبستنی به‌منظور تشخیص سریع‌تر آبستنی در گاو شیری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-132]
  • آسپارتات کیناز آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]
  • آسیت تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
  • آمیزش بررسی هم‌خونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
  • آنتی اکسیدان اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
  • آنتی بیوتی تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
  • آنزیم اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]

ا

  • اپتی ژن کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
  • احتیاجات آبستنی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
  • اسانس اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
  • اسانس شاه اسپرم ارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاه‌اسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • اسب عرب بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های عرب ایرانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 481-487]
  • اسب‌های ایرانی تنوع ژنتیکی خط پدری اسب‌های ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
  • اسب های تالشی بررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسب‌های کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
  • استخوان تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
  • اسید آمینه تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
  • اسید لینولئیک تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
  • اسیدهای چرب شیر اثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغن‌کشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
  • اشریشیاکلی اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
  • افزایش وزن روزانه آنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • اکسترود کردن اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
  • اکسید منیزیم تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
  • الگوی رشد بررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجه‌های بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • انتخاب ژنومی انتخاب ژنومی با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی بیزی و روش‌های پارامتری مطالعه مقایسه‌ای [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 377-388]
  • انرژی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
  • انرژی قابل سوخت و ساز تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجه‌های گوشتی و خروس‏های بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
  • اواخر آبستنی تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
  • اوره کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
  • اوره آهسته رهش اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
  • اوره پوشش دار کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
  • ایمیونوگلوبین‌ها تاثیر استفاده از مکمل‌های افزودنی‌ بر متابولیت‌های خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبین‌ها در گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]

ب

  • بافت عضله توالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب‌ گر در UTR 3' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-119]
  • بالانس انرژی تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
  • بتائین تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
  • بره اثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
  • بره پرواری اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
  • بره کرمانی تاثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی در جیره بره‌های نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
  • بز اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
  • بلدرچین ژاپنی تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
  • بلوط اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
  • بنتونیت سدیم تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
  • بیوانفورماتیک پیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
  • بیوانفورماتیک آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]

پ

  • پرتوتابی تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجه‌های گوشتی و خروس‏های بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
  • پر درآوری اثرات پیش‌مخلوط مواد معدنی بر عملکرد، پر درآوری، خصوصیات استخوان درشت‌نی و میزان تجمیع عناصر معدنی در سرم و پر جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 341-352]
  • پروبیوتیک تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
  • پروبیوتیک تاثیر افزودنی‌های بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
  • پروتئین تجزیه‌پذیر تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبه‌ای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
  • پروتئین میکروبی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
  • پلی مورفیسم شناسایی جهش‌های FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]

ت

  • تانن اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
  • تجزیه پذیری اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
  • تخمیر شکمبه اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجه‌های گوشتی و خروس‏های بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
  • تف دادن اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
  • تنوع ژنتیکی بررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسب‌های کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
  • تنوع ژنتیکی تنوع ژنتیکی خط پدری اسب‌های ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های عرب ایرانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 481-487]
  • تولید گاز تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبه‌ای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]

ج

  • جمعیت میکروبی ارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاه‌اسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • جمعیت میکروبی تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
  • جمعیت میکروبی تاثیر استفاده از مکمل‌های افزودنی‌ بر متابولیت‌های خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبین‌ها در گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
  • جوجه گوشتی اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
  • جوجه گوشتی ارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاه‌اسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • جوجه گوشتی اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
  • جوجه گوشتی – عناصر معدنی کم‌نیاز اثرات پیش‌مخلوط مواد معدنی بر عملکرد، پر درآوری، خصوصیات استخوان درشت‌نی و میزان تجمیع عناصر معدنی در سرم و پر جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 341-352]
  • جوجه‌های بومی بررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجه‌های بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]

چ

  • چندشکلی تجزیه‌ و تحلیل ژنوتیپی ناحیه‌ی کمپلکس اصلی سازگاری بافتی در مرغ‌های بومی ایران [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 365-375]

خ

  • خصوصیات لاشه بررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجه‌های بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • خصوصیات لاشه اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
  • خط پدری تنوع ژنتیکی خط پدری اسب‌های ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]

د

  • دانه جو تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجه‌های گوشتی و خروس‏های بالغ [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 451-462]
  • دانه سویا اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 399-412]
  • دوره انتقال تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
  • دو‌قلوزایی شناسایی جهش‌های FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]

ر

  • رنگ گوشت تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
  • روابط فیلوژنی بررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسب‌های کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
  • روش از آغاز پیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
  • روش‌های پارامتری انتخاب ژنومی با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی بیزی و روش‌های پارامتری مطالعه مقایسه‌ای [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 377-388]
  • روغن پالم تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
  • روغن کتان اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
  • روغن ماهی تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
  • روی پروتئینات اثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
  • روی سولفات اثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
  • روی گلایسینات اثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
  • روی متیونین اثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 151-163]
  • ریخت شناسی روده تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
  • ریزRNAها پیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]

ژ

  • ژن BMP15 شناسایی جهش‌های FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]

س

  • ساکارومایسز سرویسیه تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
  • سالمونلا تیفی‌موریوم اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
  • سبوس برنج اثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغن‌کشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
  • سرعت تجزیه کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
  • سطح ایمنی اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
  • سطوح پروتئین خوراک آغازین اثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • سقط جنین افزایش حساسیت کیت الایزای گلیکوپروتئین مرتبط با آبستنی به‌منظور تشخیص سریع‌تر آبستنی در گاو شیری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-132]
  • سوپراکسید دیسموتاز تاثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی در جیره بره‌های نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]

ش

  • شبکه‌های عصبی بیزی انتخاب ژنومی با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی بیزی و روش‌های پارامتری مطالعه مقایسه‌ای [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 377-388]

ص

  • صفات رشد آنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • صفات رشد بررسی هم‌خونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]

ط

  • طول عمر اقتصادی مطالعه تغییرات، پیش‌بینی مؤلفه‌های واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی تابع توزیع زنده‌مانی در میش‌های نژاد کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 489-499]

ظ

  • ظرفیت بافری تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]

ع

  • علل حذف مطالعه تغییرات، پیش‌بینی مؤلفه‌های واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی تابع توزیع زنده‌مانی در میش‌های نژاد کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 489-499]
  • عملکرد اثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • عملکرد اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
  • عملکرد ارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاه‌اسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • عملکرد اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 27-43]
  • عملکرد اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 463-479]
  • عملکرد پروار اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]

ف

  • فراسنجه های خونی اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]
  • فراسنجه های خونی تاثیر افزودنی‌های بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
  • فراسنجه های خونی اثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغن‌کشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
  • فراسنجه‌های شکمبه‌ای اثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • فلفل قرمز تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]

ق

  • قابلیت هضم اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
  • قابلیت هضم تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبه‌ای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
  • قابلیت هضم تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
  • قابلیت هضم استاندارد شده تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]
  • قابلیت هضم ظاهری تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 353-364]

ک

  • کاسپین و عرب بررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسب‌های کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
  • کربنات منیزیم تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه-های تخمیر و هضم شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 425-436]
  • کربوهیدرات غیرفیبری تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبه‌ای [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 413-424]
  • کرمانی آنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • کروموزوم Y تنوع ژنتیکی خط پدری اسب‌های ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
  • کشت میکروبی عوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژن‌ها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
  • کلزا اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 45-57]
  • کند آزاد شونده کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 179-193]
  • کورینه باکتریوم آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]

گ

  • گاو شیری افزایش حساسیت کیت الایزای گلیکوپروتئین مرتبط با آبستنی به‌منظور تشخیص سریع‌تر آبستنی در گاو شیری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-132]
  • گاو شیری اثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغن‌کشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
  • گلیکوپروتئین افزایش حساسیت کیت الایزای گلیکوپروتئین مرتبط با آبستنی به‌منظور تشخیص سریع‌تر آبستنی در گاو شیری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-132]
  • گوساله تاثیر استفاده از مکمل‌های افزودنی‌ بر متابولیت‌های خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبین‌ها در گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
  • گوساله هلشتاین اثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • گوساله هلشتاین تاثیر افزودنی‌های بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
  • گوسفند توالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب‌ گر در UTR 3' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-119]
  • گوسفند پیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20 [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 233-245]
  • گوسفند شناسایی جهش‌های FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 247-257]
  • گوسفند مغانی بررسی هم‌خونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]

ل

  • لیزین تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 331-340]
  • لیزین آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 501-512]
  • لینولنیک اسید اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-149]

م

  • متابولیتهای خونی ارزیابی تأثیر اسانس هیدروالکلی گیاه داروئی شاه‌اسپرم (Tanacetum balsamita)، ویتامین-های E، C و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های سرم، صفات لاشه، کیفیت گوشت سینه و ران و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • مجموعه سازگاری بافتی (MHC) تجزیه‌ و تحلیل ژنوتیپی ناحیه‌ی کمپلکس اصلی سازگاری بافتی در مرغ‌های بومی ایران [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 365-375]
  • محصولات فرعی غلات اثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغن‌کشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 293-306]
  • مخلوط تفاله‌‌ها اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-72]
  • مدل لجستیک عوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژن‌ها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
  • مرغ بومی تجزیه‌ و تحلیل ژنوتیپی ناحیه‌ی کمپلکس اصلی سازگاری بافتی در مرغ‌های بومی ایران [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 365-375]
  • مکمل افزودنی تاثیر استفاده از مکمل‌های افزودنی‌ بر متابولیت‌های خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبین‌ها در گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
  • مکمل روی تاثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی در جیره بره‌های نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
  • ملاس اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 273-291]
  • مواد معدنی تاثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی در جیره بره‌های نر نژاد کرمانی بر غلظت مواد معدنی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های خون [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 319-329]
  • مولتی پلکسSTR بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های عرب ایرانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 481-487]
  • مولفه های واریانس عوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژن‌ها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
  • مونوگلیسرید بوتیرات تاثیر افزودنی‌های بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 165-178]
  • میش تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 437-449]
  • میش کرمانی مطالعه تغییرات، پیش‌بینی مؤلفه‌های واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی تابع توزیع زنده‌مانی در میش‌های نژاد کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 489-499]
  • میوستاتین و ریز RNA توالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب‌ گر در UTR 3' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-119]

ن

  • نانوکیت افزایش حساسیت کیت الایزای گلیکوپروتئین مرتبط با آبستنی به‌منظور تشخیص سریع‌تر آبستنی در گاو شیری [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-132]
  • نرخ عبور اثر دو سطح پروتئین خوراک آغازین و شیر مصرفی بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و نرخ عبور در دستگاه گوارش گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • نسبت کلیبر آنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • نسل معادل کامل بررسی هم‌خونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]
  • نشانگرهای ریزماهواره بررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسب‌های کاسپین، عرب و تالشی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
  • نشخوارکنندگان تاثیر استفاده از مکمل‌های افزودنی‌ بر متابولیت‌های خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبین‌ها در گوساله‌های هلشتاین [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 259-272]
  • نیتروژن اوره ای تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]

و

  • وراثت پذیری آنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • ورم پستان وابسته به پاتوژن عوامل موثر بر ورم پستان، فراوانی شیوع پاتوژن‌ها و برآورد پارامترهای ژنتیکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 513-526]
  • وزن بدن بررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجه‌های بومی اصفهان [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • وضعیت پر درآوری اثرات پیش‌مخلوط مواد معدنی بر عملکرد، پر درآوری، خصوصیات استخوان درشت‌نی و میزان تجمیع عناصر معدنی در سرم و پر جوجه‌های گوشتی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 341-352]

ه

  • هاپلوتایپ تنوع ژنتیکی خط پدری اسب‌های ایرانی با استفاده از توالی یابی بخشی از کروموزوم Y [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 389-398]
  • هضم الیاف تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 17-26]
  • هم خونی بررسی هم‌خونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 207-221]