موضوعات = نغذیه نشخوارکنندگان
اثر افزودن اسانس های گیاهی پونه کوهی و گل ختمی به مقادیر بالای شیر و بررسی ویژگی های رشد و پاسخ های متابولیکی گوساله های شیر خوار هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 خرداد 1401

10.22067/ijasr.2022.73066.1045

احسان قائمی راد؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران


ارزیابی اثرات حذف یونجه و کاهش میزان علوفه بر عملکرد بره های پرواری نژاد افشاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 آبان 1401

10.22067/ijasr.2022.73295.1049

زهرا محبوبی؛ ناصر کریمی؛ عباس جهان بخشی


تاثیر پرتوتابی بذر با پرتو گاما بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیری گیاه و سیلاژ ذرت علوفه‌ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1401

10.22067/ijasr.2022.73461.1050

علیرضا شعبانی منظم؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان؛ اعظم برزوئی


اثرات سطوح مختلف آب در جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی بره‌های پرواری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1401

10.22067/ijasr.2022.73809.1053

ایوب عزیزی؛ زهرا یوسفی؛ امیر فدائی فر؛ علی کیانی؛ افروز شریفی


اثر ایکوزاپنتانوییک اسید و دوکوزاهگزانوئیک اسید بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر میش در اواخر آبستنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آبان 1401

10.22067/ijasr.2022.74963.1064

حسن علی عربی؛ مهرانگیز عباسی


تأثیر ویتامین‌های محلول در چربی( A,D,E) و روغن بذر کتان بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 تیر 1401

10.22067/ijasr.2022.75288.1067

مهرداد موحد نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان


اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های تخمیری، ریخت‌شناسی شکمبه، تجزیه‌پذیری و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری‌ زل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 شهریور 1401

10.22067/ijasr.2022.76313.1072

یداله چاشنی دل؛ محمد حسن پور؛ اسداله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرائی


استفاده از باکتری‌های تجزیه کننده‌ی تانن تجاری یا جدا شده از شکمبه برخی از نشخوارکنندگان برای بهبود ارزش تغذیه‌ای پوست انار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 مهر 1401

10.22067/ijasr.2022.77606.1085

زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی


اثر منابع مختلف چربی در جیره انتظار زایش بر مصرف خوراک گاوها، فراسنجه‌های خونی، اندازه های بدنی و عملکرد گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 آبان 1401

10.22067/ijasr.2022.77719.1089

محمودرضا امینی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عیسی دیرنده


اثر مکمل روغن کتان و تزریق ویتامین‌های (A, D3, E) بر عملکرد و متابولیت‌های سرم گوساله‌های ماده شیر‌خوار

دوره 14، شماره 3، آبان 1401، صفحه 305-315

10.22067/ijasr.2021.70050.1020

مهرداد موحد نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان


تأثیر پرورش گروهی و انفرادی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، تخمیر شکمبه، رفتار و سلامت گوساله‌های شیری

دوره 14، شماره 3، آبان 1401، صفحه 317-331

10.22067/ijasr.2021.71006.1030

فاطمه احمدی؛ ابراهیم قاسمی؛ مسعود علیخانی؛ مجید اکبریان تفاقی


تحلیل ژنتیکی برخی صفات تولیدی و تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین اصفهان در شرایط تنش‏گرمایی

دوره 14، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 267-281

10.22067/ijasr.2021.38245.0

سعید انصاری مهیاری؛ سید هادی حسینی؛ محمود مهین؛ امیرحسین مهدوی؛ ابوالفضل مهنانی


تاثیر استفاده از افزودنی‌های مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت

دوره 14، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-12

10.22067/ijasr.2021.38281.0

اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ حمید محمدزاده؛ مقصود بشارتی


بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم دانه‌ خلر فرآوری شده با روش‌های مختلف حرارتی در شرایط in vitro و in situ

دوره 14، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-41

10.22067/ijasr.2021.38285.0

حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده


تأثیر استفاده از پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر ترکیب آغوز و شیر میش‌های لری بختیاری

دوره 13، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 489-498

10.22067/ijasr.2021.38244.0

محمد درعلی بنی؛ فریبا رضائی سرتشنیزی؛ سعید کریمی دهکردی؛ علی محرری؛ حسین مهربان