کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
تعداد مقالات: 12
1. تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1400

10.22067/ijasr.2021.67841.1001

خلیل میرزاده؛ امین کاظمی زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی


4. اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک و اسیدآلی بر عملکرد، رشد اسکلتی، فعالیت تغذیه، فراسنجه-های خونی و ایمنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399

10.22067/ijasr.v12i3.79924

مهدی جمالی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ بهمن نویدشاد؛ رضا سید شریفی؛ رقیه ولی زاده


6. تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 17-26

10.22067/ijasr.v1397i1.64060

حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده


11. بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک

دوره 4، شماره 2، تابستان 1391

10.22067/ijasr.v4i2.15132

ماشاالله رحیمی رتکی؛ بهروز دستار؛ صفر محسنی؛ مرتضی خمیری