نویسنده = احمدرضا راجی
اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 437-446

10.22067/ijasr.v7i4.21474

آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی


تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 34-46

10.22067/ijasr.v7i1.48327

محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی؛ رضا فرهوش؛ اصغر زربان


تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393

10.22067/ijasr.v6i2.40082

سیدجواد حسینی واشان؛ ابوالقاسم گلیان؛ اکبر یعقوب فر؛ محمدرضا نصیری؛ احمدرضا راجی؛ پیمان اسماعیلی نسب