نویسنده = جواد بیات کوهسار
تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 35-45

10.22067/ijasr.v12i1.78492

حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی انواع کربوهیدرات های غیر الیافی و پروتئین قابل تجزیه شکمبه‌ای

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 413-424

10.22067/ijasr.v11i4.69793

اسحاق اسمعیلی دوآبی؛ جواد بیات کوهسار؛ فرخنده رضائی؛ یوسف مصطفی لو؛ آشور محمد قره باش


تأثیر استفاده از کشت‌های زنده باکتریایی بر قابلیت هضم و پارامترهای تخمیری شکمبه‌‌‌‌‌ای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 311-323

10.22067/ijasr.v10i3.41229

جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ رشید صفری


اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 441-454

10.22067/ijasr.v8i3.47394

منیره بابایی؛ فرزاد قنبری؛ آشور محمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار


تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها

دوره 2، شماره 2، تیر 1389

10.22067/ijasr.v2i2.4101

جواد بیات کوهسار؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری


تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 2، شماره 1، فروردین 1389

10.22067/ijasr.v2i1.3109

رشید صفری؛ رضا ولی زاده؛ جواد بیات کوهسار؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی