آ
-
آمیخته رومانف- مغانی
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
-
آنتیبیوتیک
اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیقکننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
ا
-
اسپرم
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
-
اسید چرب فرار
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
-
ال-کارنیتین
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
ب
-
بارمیکروبی
اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیقکننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
-
بره
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
-
بره پرواری
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
-
برههای پرواری
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
-
بلدرچین تخمگذار ژاپنی
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
-
بلدرچین ژاپنی
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
پ
-
پروتئین میکروبی
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
ت
-
تجزیهپذیری
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
-
تنش گرمایی
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
ج
-
جمعآوری کل مدفوع
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
خ
-
خاکستر نامحلول در اسید
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
-
خوراک آغازین
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
د
-
دانه جو
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
-
دانه ذرت
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
ر
-
ریختشناسی روده
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
س
-
سیاهدانه
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
ش
-
شایستگی ژنتیکی
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
-
شتر
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
-
شیمیایی
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
ع
-
عملکرد
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
-
عملکرد پروار
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
-
عملکرد دختران
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
-
عملکرد رشد
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
-
عوامل بیماری زا
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
ف
-
فرآوری میوه بلوط
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
-
فراسنجههای خونی
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
-
فراسنجههای شکمبهای
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
-
فیزیکی
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
ق
-
قابلیت هضم
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
-
قابلیت هضم
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
ک
-
کربوهیدرات
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
گ
-
گاو شیری
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
-
گوسالههای شیرخوار
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
ل
-
لیگنین نامحلول در اسید
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
م
-
مخمر تجاری
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
-
مکمل روی
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
ن
-
نانوذرات اکسید روی سبز
اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیقکننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
-
نشاسته
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
-
نیتروژن
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد