نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آمیخته رومانف- مغانی عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
  • آنتی‌بیوتیک اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیق‌کننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]

ا

  • اسپرم تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
  • اسید چرب فرار تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
  • ال-کارنیتین اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]

ب

  • بارمیکروبی اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیق‌کننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
  • بره تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
  • بره پرواری اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
  • بره‌های پرواری عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
  • بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
  • بلدرچین ژاپنی اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]

پ

  • پروتئین میکروبی اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]

ت

  • تجزیه‌پذیری اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
  • تنش گرمایی اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]

ج

  • جمع‌آوری کل مدفوع اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

خ

  • خاکستر نامحلول در اسید اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
  • خوراک آغازین اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]

د

  • دانه جو تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
  • دانه ذرت اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]

ر

  • ریخت‌شناسی روده اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]

س

  • سیاه‌دانه اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]

ش

  • شایستگی ژنتیکی تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
  • شتر اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
  • شیمیایی تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]

ع

  • عملکرد اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
  • عملکرد پروار عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
  • عملکرد دختران تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
  • عملکرد رشد تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
  • عوامل بیماری زا اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]

ف

  • فرآوری میوه بلوط اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
  • فراسنجه‌های خونی اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
  • فراسنجه‌های شکمبه‌ای اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
  • فیزیکی تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]

ق

  • قابلیت هضم اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
  • قابلیت هضم تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]

ک

  • کربوهیدرات تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]

گ

  • گاو شیری تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
  • گوساله‌های شیرخوار اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]

ل

  • لیگنین نامحلول در اسید اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

م

  • مخمر تجاری اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
  • مکمل روی تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]

ن

  • نانوذرات اکسید روی سبز اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیق‌کننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
  • نشاسته اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
  • نیتروژن تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]