ا
-
ابراهیمی، سید هادی
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
ب
-
باشتینی، جعفر
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
-
بختیاری، رادمان
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
-
بهزاد، هادی
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
ت
-
تیموری یانسری، اسداله
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
چ
-
چاشنی دل، یداله
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
-
چاشنی دل، یداله
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
ح
-
حبیبی، عاطفه
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
-
حسین آبادی، مصطفی
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
خ
-
خوشوقت، علی
اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیقکننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
د
-
دانش مسگران، محسن
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
-
درزی لمراسکی، امین
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
ر
-
رهبر، ربیع
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
ز
-
زین الدینی، سعید
اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیقکننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
س
-
سیف دواتی، جمال
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
ص
-
صادقی سفیدمزگی، علی
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
ط
-
طهماسبی، عبدالمنصور
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
ع
-
عبدالله پور، روح الله
تأثیر قابلیت انتقال پیشبینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دخترانشان در گلههای استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
-
عبدی بنمار، حسین
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
غ
-
غضنفری، شکوفه
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
ف
-
فیاض، نجیب الله
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
ق
-
قنبری اردی، اباذر
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
-
قورچی، تقی
اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
ک
-
کارگر، فاروق
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
-
کریمی ترشیزی، محمدامیر
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
گ
-
گنج خانلو، مهدی
اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیقکننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]
م
-
محمدی سنگ چشمه، عبدالله
اثرات افزودن سیاهدانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخمگذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
-
مردانی، حمیدرضا
تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای خونی و شکمبهای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
-
مهدوی شهری، امیرعلی
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
-
میرزایی آقجه قشلاق، فرزاد
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
ن
-
ناصریان، عباسعلی
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
-
نشانه، نیما
عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی برههای پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیرههای با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
-
نوروزی، محمد
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
و
-
وکیلی، سید علیرضا
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
-
ولی زاده، رضا
اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخصهای بدنی، متابولیتهای خونی و شاخصهای عملکردی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
ه
-
هادوی، آرش
اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجههای سرم، ریختشناسی و جمعیت باکتریهای بیماریزای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
-
هنرمند، امیر
تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
ی
-
یوسف اللهی، مصطفی
اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد