نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیمی، سید هادی اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]

ب

  • باشتینی، جعفر اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
  • بختیاری، رادمان تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
  • بهزاد، هادی اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

ت

  • تیموری یانسری، اسداله اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]

چ

  • چاشنی دل، یداله اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]
  • چاشنی دل، یداله تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]

ح

  • حبیبی، عاطفه اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
  • حسین آبادی، مصطفی اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

خ

  • خوشوقت، علی اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیق‌کننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]

د

  • دانش مسگران، محسن تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
  • درزی لمراسکی، امین اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]

ر

  • رهبر، ربیع تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]

ز

  • زین الدینی، سعید اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیق‌کننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]

س

  • سیف دواتی، جمال عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]

ص

  • صادقی سفیدمزگی، علی تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]

ط

  • طهماسبی، عبدالمنصور تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]

ع

  • عبدالله پور، روح الله تأثیر قابلیت انتقال پیش‌بینی شده نرهای هلشتاین روی عملکرد دختران‌شان در گله‌های استان اصفهان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 125-139]
  • عبدی بنمار، حسین عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]

غ

  • غضنفری، شکوفه اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]

ف

  • فیاض، نجیب الله اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]

ق

  • قنبری اردی، اباذر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
  • قورچی، تقی اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

ک

  • کارگر، فاروق اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
  • کریمی ترشیزی، محمدامیر اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]

گ

  • گنج خانلو، مهدی اثر افزودن نانوذرات اکسید روی سبز به محیط رقیق‌کننده منی قوچ و تأثیرات آن بر کیفیت اسپرم و بار میکروبی منی منجمد [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 141-155]

م

  • محمدی سنگ چشمه، عبدالله اثرات افزودن سیاه‌دانه، ال-کارنیتین و ویتامین E بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی تحت تنش گرمایی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 101-124]
  • مردانی، حمیدرضا تأثیر منابع مختلف مکمل روی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره-های پرواری [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 15-27]
  • مهدوی شهری، امیرعلی اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
  • میرزایی آقجه قشلاق، فرزاد عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]

ن

  • ناصریان، عباسعلی اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]
  • نشانه، نیما عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی بره‌های پرواری نژاد مغانی و آمیخته رومانف- مغانی تحت جیره‌های با سطوح مختلف انرژی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 57-67]
  • نوروزی، محمد اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]

و

  • وکیلی، سید علیرضا تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]
  • ولی زاده، رضا اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص‌های بدنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 29-38]

ه

  • هادوی، آرش اثر افزودن مخمر تجاری ساکارومایسس سرویزیه به جیره بلدرچین ژاپنی بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های سرم، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتری‌های بیماری‌زای روده [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 89-100]
  • هنرمند، امیر تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 69-88]

ی

  • یوسف اللهی، مصطفی اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 39-55]