کلیدواژه‌ها = عملکرد
بررسی تأثیر سطوح مختلف پلت‌چسبان پروتئینی آمت بر عملکرد

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 21-32

10.22067/ijasr.v1i1.1211

مجتبی خرمی؛ جواد پوررضا؛ عبدالحسین سمیع؛ مهدی محمدعلی پور؛ ابراهیم روغنی


استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 61-72

10.22067/ijasr.v1i1.1243

حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران