@article { author = {Tahmasebi, Abdolmansour and Falakian, karem and Moghaddam, Gholamali and Taghizadeh, Akbar and Bayat Kouhsar, Javad}, title = {The influence of saccharomyces cerevisie, formic acid and virginiamycin supplementation on the performance, carcass characteristic and the composition of the intestinal microflora in broiler}, journal = {Iranian Journal of Animal Science Research}, volume = {2}, number = {1}, pages = {-}, year = {2010}, publisher = {Ferdowsi University of Mashhad}, issn = {2008-3106}, eissn = {2423-4001}, doi = {10.22067/ijasr.v2i1.3106}, abstract = {An experiment was conducted to assess the influences of different growth promoters on performance, carcass characteristic and intestinal microflora of broiler. Day-old broiler chicks from Arian strain (384) were used in the completely randomized experimental design during 7-42 days of age. Eight rations were formulated as a follow 1: control (without growth promoters); 2-control + formic acid (0.25%); 3-control+ viginamycin (250 g/ton); 4-Contro + saccharomycis cerevisiae (0.1%); 5-Control+ viginamycin (250 g/ton)+ formic acid (0.25%); 6- Control+ viginamycin (250g/ton)+ formic acid (0.25%); 7- Control+ viginamycin (250 g/ton)+ saccharomycis cerevisiae ( 0.1%); 8- Control+ viginamycin (250 g/ton)+ saccharomycis cerevisiae ( 0.1%).. The treatments with 3 repetition and 16 birds per parcel were used. The formulated rations were fed to 384 day-old Arian. Each treatments consisted 3 replicate with 16 birds per parcel. Obtained results indicated that formic acid had no significant effects on all measured parameters, nevertheless supplementation of diet with antibiotic significantly (p}, keywords = {Broiler,Growth promoters,Formic acid,Saccharomycis cerevisiae,Virginamycin,E.coli}, title_fa = {تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی}, abstract_fa = {به منظور بررسی اثر منابع مختلف محرک رشد بر عملکرد ، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش نیمچه های گوشتی ، آزمایشی با استفاده از 384 قطعه جوجه راس آرین یک روزه در طی یک دوره 7 الی 42 روزگی انجام گرفت. جوجه ها درابتدا به طور تصادفی به 8 تیمار آز مایشی 3- جیره شاهد + آنتی ( %0/ اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از 1- شاهد ( بدون محرک رشد), 2- جیره شاهد + اسید فرمیک ( 25 5- جیره شاهد + آنتی بیوتیک ویرجینیا مایسین ( %0/ بیوتیک ویرجینیا مایسین ( 250 گرم درتن ) 4- جیره شاهد + مخمر ساکارومایسیس سرویسیا ( 1 7- جیره شاهد + آنتی ( %0/ 0% ) + اسید فرمیک( 25 / 6-جیره شاهد + مخمر ساکارومایسیس سرویسیا (( 1 ( %0/ 250 گرم درتن ) + اسید فرمیک ( 25 ) 8- جیره شاهد+ + آنتی بیوتیک ویرجینیا مایسی ن ( 250 گرم ( %0/ بیوتیک ویرجینیا مایسین ( 250 گرم درتن )+ مخمر ساکارومایسیس سرویسیا ( 1 0% ). هر تیمار حاوی سه تکرار بود که در هر تکرار 16 قطعه جوجه مورد استفاده قرار / 0% )+ اسید فرمیک ( 25 / درتن )+ مخمر ساکارومایسیس ( 1 گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده، اسید فرمیک تاثیر معنی داری برعملکرد وسایر پارامترهای اندازه گیری شده را نداشت. حال آنکه تاثیر مخمر و آنتی بر کلیه پارامترهای اندازه گیری شده داشت. افزودن آنتی بیوتیک به تنهایی نیز سبب بهبود معنی دار (P< 0/ بیوتیک بصورت توام تاثیر معنی داری ( 05 بر (P< 0/ وزن بدن، ضریب تبدیل غذا ، خصوصیات لاشه و کاهش در صد چربی حفره بطنی شد. محرک های رشد تاث یر معن ی داری ( 05 (P}, keywords_fa = {نیمچه,محرک رشد,اسید فرمیک,ساکارومایسیس سرویسیا,ویرجینیا مایسین,ایشرشیا کلی}, url = {https://ijasr.um.ac.ir/article_28642.html}, eprint = {https://ijasr.um.ac.ir/article_28642_94dcbf8c93c457f60c91266c5e9264ef.pdf} }