کلیدواژه‌ها = تانن
تعداد مقالات: 11
2. اثر تزریق شکمبه‌ای عصاره آبی محصولات فرعی پسته بر توازن نیتروژن و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه در گوسفندان نر بلوچی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 135-149

10.22067/ijasr.v1397i1.73231

حمید تقوی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ احمد آسوده؛ علیرضا حق پرست


4. تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان به‌صورت انفرادی یا مخلوط در شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 3، زمستان 1397، صفحه 339-352

10.22067/ijasr.v10i3.63675

اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت الله روشنفکر


5. اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 284-299

10.22067/ijasr.v9i3.59008

جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقچه قشلاق؛ رضا سید شریفی


7. تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 227-237

10.22067/ijasr.v8i2.24971

سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمدحسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی


11. تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه

دوره 2، شماره 1، بهار 1389

10.22067/ijasr.v2i1.3107

عطیه بهلولی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخار شاهرودی