کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%86
اثر تزریق شکمبه‌ای عصاره آبی محصولات فرعی پسته بر توازن نیتروژن و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه در گوسفندان نر بلوچی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-149

10.22067/ijasr.v1397i1.73231

حمید تقوی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ احمد آسوده؛ علیرضا حق پرست


اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 45-57

10.22067/ijasr.v1397i1.71337

مرضیه باقری نسب؛ فرخ کفیل زاده؛ عباسعلی ناصریان


تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان به‌صورت انفرادی یا مخلوط در شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 339-352

10.22067/ijasr.v10i3.63675

اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی ممویی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت اله روشنفکر


اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 284-299

10.22067/ijasr.v9i3.59008

جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی


تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 227-237

10.22067/ijasr.v8i2.24971

سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی


تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه

دوره 2، شماره 1، فروردین 1389

10.22067/ijasr.v2i1.3107

عطیه بهلولی قائن؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخار شاهرودی