کلیدواژه‌ها = %D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87 %DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C
بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک

دوره 4، شماره 2، تیر 1391

10.22067/ijasr.v4i2.15132

ماشاالله رحیمی رتکی؛ بهروز دستار؛ صفر محسنی؛ مرتضی خمیری


اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391

10.22067/ijasr.v4i2.15134

سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی


عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین

دوره 3، شماره 4، دی 1390

10.22067/ijasr.v3i4.12538

غلامرضا زابلی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ عیسی پیری؛ کمال شجاعیان؛ حسین بزی؛ اکبر داورپناه


اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388

10.22067/ijasr.v1i2.1970

احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 61-72

10.22067/ijasr.v1i1.1243

حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران