کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 5
1. تعیین ارزش غذایی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز جیره‌های حاوی دو منبع فیبر محلول و نامحلول در شترمرغ

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 481-493

10.22067/ijasr.v12i4.81693

سید محمد میربهبهانی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید عبداله حسینی


2. اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 146-157

10.22067/ijasr.v9i2.37842

الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ علیرضا وکیلی


3. تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)

دوره 7، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 218-224

10.22067/ijasr.v7i2.37376

عبدالرضا جهانبخشی؛ حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ مهسا جوادی موسوی؛ ادریس رحیمی کیا


4. بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 333-341

10.22067/ijasr.v6i4.45421

حسن محمدی عمارت؛ ابولقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی