• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • اصول اخلاقی انتشار مقاله
  • راهنمای نویسندگان
    • دستورالعمل کلی ارسال مقاله
    • چک لیست ارسال مقاله
    • فایلهای راهنما
    • ارسال مقاله
  • داوران
    • راهنمای داوران
    • لیست داوران نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = شکمبه
تعداد مقالات: 2
اثرات بافر و عصاره‌های گیاهی در جیره بر فراسنجه‏ های تولید گاز، تجزیه‌پذیری و قابلیت ‏هضم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آبان 1404

10.22067/ijasr.2025.94142.1252

فاطمه رضوانی بادله؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ رادمان بختیاری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.22 M

تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 475-788

10.22067/ijasr.2021.38202.0

الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن کاظمی؛ سمیه حیدری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.06 M

پژوهشهای علوم دامی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 17 (1404)
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • نحوه پیوستن داوران به صفحه publons نشریه 1399-11-01
  • ورود به سامانه نشریات 1399-09-11

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب