کلیدواژه‌ها = دانه جو
تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1402

10.22067/ijasr.2023.82800.1151

امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392

10.22067/ijasr.v5i1.24505

مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا