کلیدواژه‌ها = تجزیه پذیری
تعداد مقالات: 11
1. اثرات عمل‌آوری کنجاله منداب اصلاح شده با پرتو میکروویو بر بهبود ارزش غذایی آن برای نشخوارکنندگان

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399

10.22067/ijasr.v12i3.77304

سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی


2. اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 181-195

10.22067/ijasr.v12i2.79409

یاسر فیض دار برآبادی؛ سید احسان غیاثی؛ محمد باقر منتظر تربتی


7. تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 6، شماره 2، پاییز 1393

10.22067/ijasr.v6i2.40089

رضا ولی زاده؛ رشید صفری؛ سید احسان غیاثی؛ حمیدرضا عشقی زاده


10. بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391

10.22067/ijasr.v4i3.16262

رشید صفری؛ رضا ولی زاده؛ رسول کدخدائی؛ بی بی نرجس علم الهدی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان