کلیدواژه‌ها = بلدرچین ژاپنی
تعداد مقالات: 13
1. تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1400

10.22067/ijasr.2021.67841.1001

خلیل میرزاده؛ امین کاظمی زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی


6. آنالیز آثار متقابل افزایشی، غلبه و ایمپرینتینگQTL با هچ و جنس روی برخی صفات کروموزوم 5 بلدرچین ژاپنی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 125-134

10.22067/ijasr.v9i1.52641

مرجان احمدی؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ احسان نصیری فر


8. بررسی کارایی مکمل ورمی هوموس در جیرة بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 66-76

10.22067/ijasr.v7i1.29577

مصعب احمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


11. تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 365-373

10.22067/ijasr.v6i4.26949

وجیهه امام پور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری


12. برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392

10.22067/ijasr.v5i2.28287

مصطفی آشوری؛ قاسم جلیلوند؛ مهران مهری؛ غلامرضا زابلی؛ محمود قزاقی


13. تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 1، بهار 1391

10.22067/ijasr.v4i1.13907

حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران