کلیدواژه‌ها = ترکیب شیمیایی
تعداد مقالات: 15
4. تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 151-167

10.22067/ijasr.v12i2.77137

سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی


7. اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 284-299

10.22067/ijasr.v9i3.59008

جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقچه قشلاق؛ رضا سید شریفی