کلیدواژه‌ها = ترکیب شیمیایی
تأثیر پرتوتابی گامای بذر ذرت علوفه‌ای بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیری گیاه و سیلاژ آن

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 29-38

10.22067/ijasr.2022.73461.1050

علیرضا شعبانی منظم؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان؛ اعظم برزوئی


اثر مرحله برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه‌ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه‌پذیری آن

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 487-504

10.22067/ijasr.2022.70346.1024

نفیسه رحمانیان شریف آباد؛ احسان صالحی فر؛ علیرضا فروغی


تاثیر استفاده از افزودنی‌های مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12

10.22067/ijasr.2021.38281.0

اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ حمید محمدزاده؛ مقصود بشارتی


تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 151-167

10.22067/ijasr.v12i2.77137

سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی


اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 284-299

10.22067/ijasr.v9i3.59008

جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی