کلیدواژه‌ها = %D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339

10.22067/ijasr.v9i3.41088

نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده


اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 437-446

10.22067/ijasr.v7i4.21474

آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی


مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393

10.22067/ijasr.v6i1.37609

مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان