کلیدواژه‌ها = %D9%84%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%86
تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 331-340

10.22067/ijasr.v11i3.67255

عباس علیپناه؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ غلامرضا نجفی


بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341

10.22067/ijasr.v6i4.45421

حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی


عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین

دوره 3، شماره 4، دی 1390

10.22067/ijasr.v3i4.12538

غلامرضا زابلی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ عیسی پیری؛ کمال شجاعیان؛ حسین بزی؛ اکبر داورپناه