نویسنده = %D8%B3%DB%8C%D8%AF %D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%DB%8C
تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1402

10.22067/ijasr.2023.82800.1151

امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402

10.22067/ijasr.2023.84688.1175

فرزانه محمدی؛ محسن دانش مسگران؛ سید علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ Mohammadreza Hosseindokht


تأثیر ویتامین‌های محلول در چربی( D3 ,A وE ) و روغن بذر کتان بر فراسنجه‌های خونی و سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 137-150

10.22067/ijasr.2022.75288.1067

مهرداد موحد نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان


اثر مکمل روغن کتان و تزریق ویتامین‌های (A, D3, E) بر عملکرد و متابولیت‌های سرم گوساله‌های ماده شیر‌خوار

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 305-315

10.22067/ijasr.2021.70050.1020

مهرداد موحد نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان


بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم دانه‌ خلر فرآوری شده با روش‌های مختلف حرارتی در شرایط in vitro و in situ

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-41

10.22067/ijasr.2021.38285.0

حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده


ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذب‌های سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجه‌های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 277-289

10.22067/ijasr.v12i3.75843

محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ مجید حیاتی آشتیانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ سید مرتضی وقار سیدین


بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178

10.22067/ijasr.v10i2.39506

سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور


اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 146-157

10.22067/ijasr.v9i2.37842

الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ سید علیرضا وکیلی