Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
اخبار و اعلانات
اصول اخلاقی انتشار مقاله
راهنمای نویسندگان
دستورالعمل کلی ارسال مقاله
چک لیست ارسال مقاله
فایلهای راهنما
ارسال مقاله
داوران
راهنمای داوران
لیست داوران نشریه
اعضای هیات تحریریه
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
نویسنده =
طیبه موسی پور
تعداد مقالات:
1
تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی
دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
10.22067/ijasr.v6i1.23655
طیبه موسی پور؛ محمد سالارمعینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
154.67 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)