نویسنده = فرزاد قنبری
تعداد مقالات: 7
1. بررسی امکان جایگزینی مخلوط پروتئینی به‌جای کنجاله‌ سویا و مکمل‌ مخلوط آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مرداد 1400

10.22067/ijasr.2021.38307.0

محمد ایزانلو؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ فرزاد قنبری


3. تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 35-45

10.22067/ijasr.v12i1.78492

حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


6. اثرات عمل‌آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش

دوره 8، شماره 3، زمستان 1395، صفحه 441-454

10.22067/ijasr.v8i3.47394

منیره بابایی؛ فرزاد قنبری؛ آشور محمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار