نویسنده = ابوالقاسم گلیان
بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341

10.22067/ijasr.v6i4.45421

حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی


تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393

10.22067/ijasr.v6i2.40082

سیدجواد حسینی واشان؛ ابوالقاسم گلیان؛ اکبر یعقوب فر؛ محمدرضا نصیری؛ احمدرضا راجی؛ پیمان اسماعیلی نسب


مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393

10.22067/ijasr.v6i1.37609

مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان


اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 197-207

10.22067/ijasr.v6i3.43291

محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابوالقاسم گلیان


اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391

10.22067/ijasr.v4i2.15134

سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی


ارزیابی اثر پروتئین خام و متیونین جیره بر تولید و کیفیت تخم مرغ مرغها در فاز دوم تخمگذاری

دوره 3، شماره 3، مهر 1389

10.22067/ijasr.v3i3.11294

حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی