نویسنده = محمد امیر کریمی ترشیزی
اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 329-339

10.22067/ijasr.v7i3.30357

فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حسین واثقی؛ فهیمه محمد نژاد؛ وحید واحدی


بررسی کارایی مکمل ورمی هوموس در جیرة بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 66-76

10.22067/ijasr.v7i1.29577

مصعب احمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 365-373

10.22067/ijasr.v6i4.26949

وجیهه امام پور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری


تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 175-181

10.22067/ijasr.v5i3.31524

مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی