نویسنده = %D8%AD%D8%B3%D9%86 %D9%86%D8%B5%DB%8C%D8%B1%DB%8C %D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339

10.22067/ijasr.v9i3.41088

نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده


تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 34-46

10.22067/ijasr.v7i1.48327

محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی؛ رضا فرهوش؛ اصغر زربان


برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391

10.22067/ijasr.v4i1.13919

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، دی 1390

10.22067/ijasr.v4i4.20325

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


تأثیر سطوح مختلف سویای اکسترود شده و آنزیم آویزایم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، تیر 1389

10.22067/ijasr.v3i2.11011

حسن نصیری مقدم؛ مونا آزادگان مهر؛ لیلا زرتاش؛ محمود سالمی


اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388

10.22067/ijasr.v1i2.1970

احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 61-72

10.22067/ijasr.v1i1.1243

حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران