نویسنده = ابوالقاسم گلیان
تعداد مقالات: 12
2. تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 284-297

10.22067/ijasr.v8i2.27742

مجید قشلاق علیایی؛ ابوالقاسم گلیان؛ علیرضا حق پرست؛ محمد رضا باسامی؛ علیرضا هروی موسوی


5. اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 437-446

10.22067/ijasr.v7i4.21474

آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی


7. مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393

10.22067/ijasr.v6i1.37609

مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان


9. اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 197-207

10.22067/ijasr.v6i3.43291

محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابولقاسم گلیان