نویسنده = حسن کرمانشاهی
ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 86-95

10.22067/ijasr.v8i1.22304

علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمدعلی محمدپور


بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341

10.22067/ijasr.v6i4.45421

حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی


مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393

10.22067/ijasr.v6i1.37609

مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان


اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 197-207

10.22067/ijasr.v6i3.43291

محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابوالقاسم گلیان


اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391

10.22067/ijasr.v4i2.15134

سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی


برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391

10.22067/ijasr.v4i1.13919

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران


برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، دی 1390

10.22067/ijasr.v4i4.20325

مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران