نویسنده = سیدجواد حسینی واشان
تعداد مقالات: 11
1. اثر پوست سبز پسته کله قوچی و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، پاسخ ایمنی، شاخص‌-های بیوشیمیایی خون و ریخت‌شناسی ژژنوم جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1400

10.22067/ijasr.2021.71865.1036

راضیه احمدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ هادی سریر


2. اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 351-368

10.22067/ijasr.v13i3.79474

فائزه احمدزاده؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ علی اله رسانی


3. تعیین ارزش غذایی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز جیره‌های حاوی دو منبع فیبر محلول و نامحلول در شترمرغ

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 481-493

10.22067/ijasr.v12i4.81693

سید محمد میربهبهانی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید عبداله حسینی


8. تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 34-42

10.22067/ijasr.v8i1.40380

سیدجواد حسینی واشان؛ محمد ملکانه؛ علی اله رسانی


9. تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 2، پاییز 1393

10.22067/ijasr.v6i2.40082

سیدجواد حسینی واشان؛ ابولقاسم گلیان؛ اکبر یعقوب فر؛ محمدرضا نصیری؛ احمدرضا راجی؛ پیمان اسماعیلی نسب


11. مقایسه تأثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار

دوره 1، شماره 2، بهار 1388

10.22067/ijasr.v1i2.1980

سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محمد ملکانه؛ محمد علی ناصری؛ علی رسانی