نویسنده = %D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%88%D8%B2 %D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1
بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک

دوره 4، شماره 2، تیر 1391

10.22067/ijasr.v4i2.15132

ماشاالله رحیمی رتکی؛ بهروز دستار؛ صفر محسنی؛ مرتضی خمیری


تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391

10.22067/ijasr.v4i1.13907

حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران