نویسنده = عبدالحکیم توغدری
تاثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقا نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1401

10.22067/ijasr.2022.77388.1084

راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی


اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره های پرواری نژاد افشاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1401

10.22067/ijasr.2022.77937.1091

بهمن قربانی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عبدالحکیم توغدری